Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεσολόγγι: Σύνελήφθη ο 42χρονος που χτύπησε τη γιατρό στο νοσοκομείο!

Τη χτύπησε στο κεφάλι και διατάραξε τη λειτουργία του ιδρύματος!

30 Απριλίου 2019 12:27
Μεσολόγγι: Σύνελήφθη ο 42χρονος που χτύπησε τη γιατρό στο νοσοκομείο!

Συνελήφθη στο Μεσολόγγι, χθές το απόγευμα, ένας 42χρονος γιατί χτύπησε γυναίκα γιατρό του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται ότι αναίτια προκάλεσε απλή σωματική βλάβη στην ιατρό, χτυπώντας την με τα χέρια του στο κεφάλι, ενώ παράλληλα με φωνές διατάρασσε την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Μεσολόγγι: Άντρας συνελήφθη μετά από ξυλοδαρμό σε γυναίκα γιατρό μέσα στο νοσοκομείο!

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε ένας άνδρας, 42 ετών, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, χθες το απόγευμα, Κυριακή του Πάσχα.

Ο 42χρονος φέρεται ότι χτύπησε μία γιατρό του νοσοκομείου στο κεφάλι, ενώ οι αρχές τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έγινε αναίτια, ενώ ο 42χρονος ημεδαπώς χτυπούσε τη γιατρό «με τα χέρια του στο κεφάλι, ενώ παράλληλα με φωνασκίες διατάρασσε την ομαλή λειτουργία του» νοσοκομείου.

Μεσολόγγι: Πούλησαν μηχανή «φάντασμα»!

Ένας 38χρονος βρήκε δελεαστική την αγγελία που είδε σε μια ιστοσελίδα αγοραπωλησιών για την πώληση μιας μοτοσικλέτας όμως έπεσε θύμα απάτης.

Μετά την καταγγελία του θύματος, ότι ένα ζευγάρι του είχε αποσπάσει το ποσό των 1.900 ευρώ για την πώληση της μοτοσικλέτας αλλά δεν του την παρέδωσε ποτέ, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δράστες και κατάφεραν να εντοπίσουν στο Μεσολόγγι μια 27χρονη Ελληνίδα η οποία συνελήφθη.

Η δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της απάτης μέσω διαδικτύου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός άνδρα συνεργού της ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share