Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ικαρία: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού σκάφους με πρόσφυγες!

Επιβάτης τηλεφώνησεκαι ζήτησε βοήθεια!

30 Απριλίου 2019 11:52
Ικαρία: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού σκάφους με πρόσφυγες!

Επιχείρηση για τον εντοπισμό σκάφους στο οποίο επιβαίνουν αρκετοί πρόσφυγες βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Ικαρίας.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά ανοικτής Θαλάσσης του λιμενικού σώματος, τέσσερα πλωτά περιπολικά του λιμενικού, τέσσερα παραπλέοντα σκάφη, ένα αεροσκάφος του λιμενικού και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Βοιωτία: Ληστεία με μαχαίρι σε πρακτορείο!

Τον απόλυτο τρόμο στη Βοιωτία βίωσε μια υπάλληλος σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών όταν έγινε ληστεία με μαχαίρι τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα!

Ο εισβολέας, που φορούσε κουκούλα full face ακινητοποίησε την 28χρονη υπάλληλο απειλώντας την με ένα μαχαίρι που κρατούσε και στη συνέχεια άνοιξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής από το οποίο άρπαξε περίπου 1.000 ευρώ. Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Λαχτάρησε για τα καλά μια νεαρή υπάλληλος ενός καταστήματος Play ΟΠΑΠ στο Σχηματάρι Βοιωτίας, όταν στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα είδε την τζαμαρία της πόρτας να γίνεται θρύψαλα από μια πέτρα και έναν άγνωστο να εισβάλει!

Η 28χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τανάγρας προσπάθησαν να εντοπίσουν τα ίχνη του κουκουλοφόρου ληστή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι, σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου και συνεχίζουν την προανάκριση.

Συναγερμός στη Συγγρού: Ληστεία σε βενζινάδικο!

Ληστεία σε σε βενζινάδικο επί της λεωφόρου Συγγρού, σημειώθηκε στις 3.15 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα παρουσιάστηκαν αρχικά ως πελάτες και στη συνέχεια με την απειλή όπλου αιφνιδίασαν τον υπάλληλο, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Παράλληλα, ληστές έσπασαν το αυτοκίνητο του Πέτρου Κόκκαλη!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share