Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς ρεύμα η Μαγνησία: Κόσμος είναι εγκλωβισμένος!

Τι συνέβη;

29 Απριλίου 2019 22:25
Χωρίς ρεύμα η Μαγνησία: Κόσμος είναι εγκλωβισμένος!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της περιοχής

Χωρίς ρεύμα, τηλεφωνία και internet βρέθηκε για αρκετές ώρες της δεύτερης ημέρας του Πάσχα σχεδόν η μισή Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, συμπεριλαμβανομένων ενός τεράστιου κομματιού του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου και αρκετών χωριών του Πηλίου.

Η βλάβη σημειώθηκε περίπου στις 5.00 το απόγευμα, σήμανοντας συναγερμό τόσο στην ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία της οποίας άρχισαν να ηλεκτροδοτούν σταδιακά τις περιοχές, όσο όμως και στον θάλαμο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, λόγω των δεκάδων εγκλωβισμών, κυρίως σε ανελκυστήρες.

Από την βλάβη επηρεάστηκε και το δίκτυο τηλεφωνίας, αφήνοντας χωρίς τηλέφωνο και internet ακόμα και περιοχές οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Πηγή: e-volos.gr

Οικογενειακό δράμα στον Βόλο: Μαθητής ζει χωρίς ρεύμα με τον αδερφό του σε μηχανική υποστήριξη!

Οικογενειακό δράμα στον Βόλο: Μαθητής ζει χωρίς ρεύμα με τον αδερφό του σε μηχανική υποστήριξη!

Ζει με τη μητέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, το ένα εκ των οποίων έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με οξυγόνο για ασθένεια που αντιμετωπίζει, σε ένα σπίτι με κομμένο το ρεύμα στο Βόλο.

Η ραγδαία αλλαγή στην εικόνα του μαθητή, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του, έγινε αντιληπτή από τους ίδιους τους συμμαθητές τους.

Εκείνοι ήταν που φρόντισαν να ενημερώσουν τη διευθύντρια του σχολείου και να αποκαλυφθεί το δράμα που βιώνει ο έφηβος.

Οικογενειακό δράμα στον Βόλο: Μαθητής ζει χωρίς ρεύμα με τον αδερφό του σε μηχανική υποστήριξη!

Προς το παρόν οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην επανασύνδεση του ρεύματος στο σπιτικό της τετραμελούς οικογένειας. Η γραφειοκρατία όμως φαίνεται να στέκεται εμπόδιο.

Πρόκειται για το τέταρτο κρούσμα σοβαρής διαβιωτικής δυσχέρειας με πρωταγωνιστή μαθητή, που αποκαλύπτεται τους τελευταίους μήνες.

Είχαν προηγηθεί οι περιπτώσεις μαθήτριας στην Αγριά, που διάβαζε κάτω από τον δημοτικό στύλο φωτισμού, μαθητή που για φως είχε λάμπα κάμπινγκ, αλλά και μαθητή που επίσης δεν είχε ρεύμα στο σπίτι του ενώ το μικρότερο αδερφάκι του έχρηζε μηχανικής υποστήριξης.

Tραγωδία στη Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο λίγο πριν την Ανάσταση!

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ένας νέος άφηνε την τελευταία του πνοή στον δρόμο της Κρήτης.

Το τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στον πρώτο κόμβο της Αγίας Πελαγίας στο ύψος του Μαδέ.

Tραγωδία στην Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο λίγο πριν την Ανάσταση!

Ο νεαρός αναβάτης, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share