Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 8χρονο κοριτσάκι!

Nοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής

29 Απριλίου 2019 15:57
Τραγωδία στην Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 8χρονο κοριτσάκι!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγλαΐα Κυριακού» το οκτάχρονο κορίτσι που τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα.

Το κορίτσι, έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του και περίπου στις τέσσερις το απόγευμα, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, χτυπημένο από σφαίρα στο πρόσωπο.
Οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο της Θήβας αρχικά, στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από κει στο «Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Η οκτάχρονη Αλεξία, μπήκε αμέσως χειρουργείο και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι της. Νοσηλεύεται διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη.
Το σπίτι του 8χρονου κοριτσιού στις Θεσπιές -Φωτογραφία: tvstar.gr
Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Ε. Παπασάββας, μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε ότι η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα σίγουρα. Πάντως είναι βαριά το παιδί, είναι πολύ βαριά. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σωθεί το παιδί» τόνισε.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.


Το σημείο όπου χτυπήθηκε το κοριτσάκι -Φωτογραφία: tvstar.gr
Ο θείος του κοριτσιού μιλά στο tvstar.gr, ενώ ο δάσκαλος της μόνο καλά λόγια είχε να πει για την άτυχη 8χρονη. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον τραγικό πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Μάχη με τη ζωή δίνει η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έπαιζε!

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι. Τι συνέβη στις Θεσπιές ανήμερα του Πάσχα...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές, έξω από τη Θήβα, στη Βοιωτία.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο κεφάλι και το παιδί έπεσε αναίσθητο στο έδαφος

Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Από εκεί έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στην συνέχεια, λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης του, διακομίστηκε διασωληνωμένο το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του.

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μία στιγμή στην άλλη το παιδάκι χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Θείος του κοριτσιού, εμφανίζεται συγκλονισμένος…


Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο χωριό και αναζητά τον δράστη. Οι πληροφορίες λένε πως αστυνομικοί ψάχνουν από σπίτι σε σπίτι για τον εντοπισμό στοιχείων, που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του ανθρώπου που πυροβόλησε και τραυμάτισε το κορίτσι σοβαρά.

Η σφαίρα προήλθε από μπαλοθιά σε γλέντι που γινόταν στην περιοχή. Τα δύο αδερφάκια της 8χρονης βρίσκονται από χθες σε κατάσταση σοκ και προσεύχονται για την αδερφή τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμός δεν ακούσθηκε, ως εκ τούτου εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίσθηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share