Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δίνει σκληρή μάχη για την ζωή της η 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα!

«Γλεντούσαν και πυροβολούσαν στον αέρα»

28 Απριλίου 2019 23:24
Δίνει σκληρή μάχη για την ζωή της η 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα!

Δίνει σκληρή μάχη για την ζωή της η 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα στην Θήβα.. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει την οργή για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ρίχνουν τέτοιες ημέρες..

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού, όταν το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του. Ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος, τρομάζοντας τους γονείς της, οι οποίοι, όταν έτρεξαν κοντά της, διαπίστωσαν πως έχανε αρκετό αίμα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με συγγενή της οικογένειας καθόλη τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού ακούγονταν πυροβολισμοί από διπλανό χωριό, με το οποίο τους χωρίζει μια μικρή ρεματιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν η 8χρονη έπεσε στο έδαφος και είδαν τα αίματα, κατάλαβαν ότι χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα.

Μνήμες από το τραγικό περιστατικό του Ιουνίου του 2017, όταν «αδέσποτη» σφαίρα σκότωσε τον μικρό Μάριο στο Μενίδι, ξυπνά το τραγικό περιστατικό στο χωριό Θεσπιές της Θήβας, όταν 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε επίσης από «αδέσποτη» σφαίρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

«Mια ρεματιά χωρίζει το δικό μας χωριό από το άλλο χωριό. Ο πυροβολισμός ήρθε από το απέναντι χωριό από το Λεοντάρι. Είχαν αρχίσει από νωρίς το πρωί το γλέντι και πυροβολούσαν συνεχώς. Δεν ακούσαμε μόνο έναν πυροβολισμό, αλλά πολλούς και μάλιστα το βλέπαμε το σπίτι όπου γινόταν το γλέντι, γιατί ακουγόταν και η μουσική τους. Τα παιδιά καθόντουσαν έξω στην αυλή και έπαιζαν με το tablet τους, όταν ξαφνικά είδαμε το κοριτσάκι μας να πέφτει κάτω και να βγάζει αίμα από το κεφάλι. Βλέποντας την ποσότητα του αίματος, αμέσως καταλάβαμε ότι το παιδί είχε χτυπηθεί από σφαίρα. Τρελαθήκαμε όλοι, τα παιδιά φώναζαν, τρόμαξαν. Κι όταν ήρθε η αστυνομία, αυτοί συνέχιζαν να γλεντούν και να πυροβολούν στον αέρα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν καταλάβει ακόμα τι είχε συμβεί, αλλά ούτε και που τους ένοιαζε. Είμαστε σε κατάσταση σοκ. Θα μπορούσε να είχε συμβεί και σε εμένα αυτό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που μας συνέβη» λέει στο protothema.gr ο συγγενής της οικογένειας, που ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ από εκεί μεταφέρθηκε τελικά στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Οι γιατροί προχώρησαν σε αξονική τομογραφία και περίπου στις 20:30 έβαλαν το παιδί στο χειρουργείο, σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν την σφηνωμένη στο κρανίο του σφαίρα.

Τραγωδία στην Θήβα: 8χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή από "αδέσποτη" σφαίρα!

Απίστευτη τραγωδία στην Θήβα! 8χρονο κοριτσάκι παλεύει να κρατηθεί στην ζωή από "αδέσποτη"¨σφαίρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο με φίλους του, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και δυστυχώς ήταν νεκρό.

Η σφαίρα μάλιστα είχε σφηνωθεί στο κεφάλι του παιδιού.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share