Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Θύμα ληστείας ιδιοκτήτης καφενείου!

Τον ακινητοποίησε και..

28 Απριλίου 2019 21:13
Ρόδος: Θύμα ληστείας ιδιοκτήτης καφενείου!

Θύμα ληστείας "έπεσε" ιδιοκτήτης ενός παραδοσιακού καφενείου στην Ρόδο όταν ληστής τον ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου και ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα από τον επιχειρηματία!

Ξαφνικά, ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του τους ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα από τον επιχειρηματία. Ούτε που περνούσε από το μυαλό ενός γνωστού επιχειρηματία πώς θα ξημέρωνε η Μ. Παρασκευή, όταν έκλεισε το παραδοσιακό καφενείο που διατηρεί στην πόλη της Ρόδου και ξεκίνησε για το σπίτι του μαζί με έναν φίλο του.

Εκείνος είχε στις τσέπες του περίπου 500 ευρώ τα οποία του έδωσε, όμως ο ληστής δεν ικανοποιήθηκε και τον διέταξε να του δώσει και το… ρολόι του!

Αφού το πήρε κι αυτό, τράπηκε σε φυγή πεζός και εξαφανίστηκε.

Ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την Ασφάλεια που ξεκίνησε αναζητήσεις χωρίς να καταφέρει να εντοπίσει τον δράστη. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Ροδιακή», οι αστυνομικοί εξασφάλισαν πλάνα του κακοποιού από κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Θηροφύλακες είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στο Ελαφονήσι!

Πραγματικά τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι θηροφύλακες στο Ελαφονήσι όταν λαθροκυνηγός τους πυροβόλησε εναντίον τους!

Οι θηροφύλακες είχαν εντοπίσει τις προηγούμενες ημέρες δυο ύποπτα άτομα να κινούνται προβολείς και να επιστρέφουν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι. Το βράδυ της Μ. Πέμπτης τους παρακολούθησαν από απόσταση να φεύγουν από το ίδιο σπίτι και, λίγο αργότερα, ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Αμέσως έτρεξαν και εντόπισαν έναν από τους δράστες.

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν δυο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες στην περιοχή του Ελαφονησίου στα Χανιά, όταν ο λαθροκυνηγός που εντόπισαν αρχικά τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσει και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον τους!

Όμως, εκείνος έστρεψε το όπλο εναντίον τους, απείλησε να τους σκοτώσει και τράβηξε δυο φορές την σκανδάλη, αναγκάζοντάς τους να πέσουν στο έδαφος για να μην κινδυνεύσουν! Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρ’ όλο που προέβαλε αντίσταση και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου

Εκεί, υπέβαλαν μήνυση εναντίον του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίο άσκησε δίωξη σε βάρος του με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του νόμου περί θήρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share