Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηλεία: 74χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Είναι σοβαρά τραυματισμένος...

28 Απριλίου 2019 17:15
Ηλεία: 74χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Στο Βούναργο της Ηλείας 74χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ και είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος..

Ένας ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Μ. Σαββάτου στο Βούναργο Ηλείας, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε σε χωράφι του, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το τρακτέρ χτύπησε τον 74χρονο αλλά δεν τον εγκλώβισε.

Έτσι δεν επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από τους οικείους του ηλικιωμένου που τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου.

Εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και εκτιμήθηκε ως πολυτραυματίας με χτυπήματα στο θώρακα.

Αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σοκ: Δύο 14χρονοι κινδυνεύουν να χάσουν τα δάχτυλα τους από βαρελότα!

Στο νοσοκομείο βρίσκονται σοβαρά τραυματισμένοι δυο 14χρονοι ύστερα από βαρελότα που εξερράγησαν στα χέρια τους.. Κινδυνεύουν να χάσουν τα χέρια τους..

Και στις δύο περιπτώσεις, σε Κω και Αίγινα, τα βαρελότα εξερράγησαν στα χέρια των δύο παιδιών, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύουν να χάσουν τα δάχτυλά τους. Σοβαρά τραυματίστηκαν στα χέρια δύο 14χρονα παιδιά κατά τους εορτασμούς της Ανάστασης, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο 14χρονος που τραυματίστηκε στην Κω, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο του νησιού, κρίθηκε πως πρέπει να μεταφερθεί στο Παίδων.

Αντίστοιχα και στην Αίγινα, μετά τις πρώτες βοήθειες στο νησί, ο 14χρονος μεταφέρθηκε στην Αττική με πλωτό του λιμενικού.

Οι γιατροί πάντως που είδαν τα δύο παιδιά κρίνουν πως είναι πολύ δύσκολο να σωθούν τα δάχτυλά τους.

Ηράκλειο: Τεράστια επιχείρηση για λαθρεμπόριο χιλιάδων βεγγαλικών!

Τεράστια επιχείρηση "στήθηκε" στο Ηράκλειο για λαθρεμπόριο χιλιάδων βεγγαλικών! 286.320 κροτίδες κατασχέθηκαν!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που οργάνωσαν επιχείρηση για έρευνα ύστερα από στοιχεία που τους δόθηκαν, ανακάλυψαν πλήθος συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 286.320 κροτίδες διαφόρων μεγεθών!

Τα παράνομα εμπορεύματα κατασχέθηκαν και ο 51χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και του Τελωνειακού Κώδικα.

«Χοντρό» λαθρεμπόριο παράνομων βεγγαλικών έκανε εν όψει του Πάσχα μέσα από το κατάστημα ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο ένας 51χρονος, ο οποίος σκόπευε να διαθέσει προς πώληση εκατοντάδες χιλιάδες απαγορευμένα είδη πυροτεχνημάτων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share