Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Mεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα!

Απεγκλώβισαν απο το διαμέρισμα έναν 14χρονο!

28 Απριλίου 2019 14:35
Θεσσαλονίκη: Mεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα!

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη,στην περιοχή της Μαρτίου.Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με επτά άνδρες.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν απο το διαμέρισμα έναν 14χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 14χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς έρευνα διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης! (Video)

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Μ. Παρασκευής σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη, όμως προκλήθηκε τεράστια καταστροφή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου και οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 28 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στον εξοπλισμό, στο κτίριο και στο περιεχόμενο του εργοστασίου, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Θεσσαλονική: Iσχυρή πυρκαγιά σε διαμέρισμα!

Πυρκαγιά σε ανώγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 14.00 στο διαμέρισμα της οικοδομής, στην οδό Συνταγματάρχη Φριζή και ο ένοικός του βγήκε έξω εγκαίρως με ελαφρά τραύματα.
Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς 11 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και την έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο εντός δύο ωρών.

Από τη φωτιά, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share