Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο! Φίμωσαν ηλικιωμένη μπροστά στον κατάκοιτο άνδρα της!

Την ακινητοποίησαν οι ληστές..

27 Απριλίου 2019 16:55
Αδιανόητο! Φίμωσαν ηλικιωμένη μπροστά στον κατάκοιτο άνδρα της!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Ζαχάρω με ληστές που ακινητοποίησαν και φίμωσαν ηλικιωμένη γυναίκα μπροστά στον κατάκοιτο σύζυγό της!

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν την 84χρονη γυναίκα κλείνοντάς της το στόμα, ενώ ο 82χρονος σύζυγός της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα παρακολουθούσε έντρομος, ανήμπορος να την βοηθήσει. Οι ληστές ερεύνησαν όλο το σπίτι, καθώς γνώριζαν ότι είχαν καταβληθεί οι συντάξεις, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 100 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι ηλικιωμένοι κατήγγειλαν τη ληστεία στο αστυνομικό τμήμα της Ζαχάρως, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών μαζί με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Πύργου, ενώ σχημάτισαν και δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Τρομοκρατήθηκε για τα καλά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης, όταν δύο άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού τους στην κοινότητα Μηλέα της Ζαχάρως και τους επιτέθηκαν με αδικαιολόγητη αγριότητα ζητώντας χρήματα.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! - Ανατίναξαν ΑΤΜ και πυροβόλησαν αστυνομικούς!

Ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στο Θησείο δεν δίστασαν να πυροβολήσουν, όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου, οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ, στην οδό Ηρακλειδών 4 στο Θησείο.

Οι ληστές πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ΑΤΜ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε τους ληστές, στον περιφερειακό του Φιλοπάππου.

Όμως, μόλις είδαν τους αστυνομικούς, οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα και διέφυγαν με ΙΧ.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο, υπάρχουν και τραυματίες!

Δέκα παιδιά τραυματίστηκαν, όλα ελαφρά, από σκάγια, ή σφαιρίδια, σε πρωτοβάθμιο σχολείο των ΗΠΑ, στο νιοστό περιστατικό στο οποίο καταγράφονται θύματα από πυρά σε σχολικό χώρο.

Τα πυρά φαίνεται πως προήλθαν από θέση εκτός σχολείου και δεν τραυμάτισαν σοβαρά κανένα από τα παιδιά, ωστόσο οι μαθητές διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για να εξεταστούν, ενώ ένα το παρέλαβε η οικογένειά του, διευκρίνισαν οι αρχές στην Κομητεία ΝτεΚάλμπ, που περιλαμβάνει τμήμα της Ατλάντας, της πρωτεύουσας της Πολιτείας της Τζόρτζια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share