Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Tραγωδία στη Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο λίγο πριν την Ανάσταση!

Άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος!

27 Απριλίου 2019 12:10
Tραγωδία στη Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο λίγο πριν την Ανάσταση!

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ένας νέος άφηνε την τελευταία του πνοή στον δρόμο της Κρήτης.

Το τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στον πρώτο κόμβο της Αγίας Πελαγίας στο ύψος του Μαδέ.

Tραγωδία στην Κρήτη: Ξεψύχησε στην άσφαλτο λίγο πριν την Ανάσταση!

Ο νεαρός αναβάτης, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σπαραγμός στην Χίο: Θρήνος για τον 32χρονο Στέλιο! Σκοτώθηκε παρότι είχε...

Συγκλονισμένη η Χίος με το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 32χρονο Στέλιο Πάσσα από τη Λαγκάδα της Χίου, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο άτυχος νεαρός κινούταν τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή του Καστέλλου, με κατεύθυνση από την πόλη προς τον Βροντάδο.

Σπαραγμός στην Χίο: Θρήνος για τον 32χρονο Στέλιο! Σκοτώθηκε παρότι είχε...

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει σε παρακείμενο τοιχίο.

Παρότι ο 32χρονος φορούσε κράνος η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο. Όλο το νησί είναι συγκλονισμένο και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share