Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός στην Χίο: Θρήνος για τον 32χρονο Στέλιο! Σκοτώθηκε παρότι είχε...

Θλίψη!

26 Απριλίου 2019 13:54
Σπαραγμός στην Χίο: Θρήνος για τον 32χρονο Στέλιο! Σκοτώθηκε παρότι είχε...

Συγκλονισμένη η Χίος με το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 32χρονο Στέλιο Πάσσα από τη Λαγκάδα της Χίου, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο άτυχος νεαρός κινούταν τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή του Καστέλλου, με κατεύθυνση από την πόλη προς τον Βροντάδο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει σε παρακείμενο τοιχίο.

Παρότι ο 32χρονος φορούσε κράνος η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο. Όλο το νησί είναι συγκλονισμένο και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος.

Κρήτη: Αγνοουμένη γυναίκα βρέθηκε τελικά νεκρή!

Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη καθώς βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα πουαγνοούνταν στον Σχοινιά του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν συγγενείς της άτυχης 87χρονης ενημέρωσαν τις αρχές πως δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντές.

Δυστυχώς, το απόγευμα η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή του Σχοινιά.

Κατά την πρώτη αυτοψία διαπιστώθηκε πως φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: Cretapost

Κρήτη: Έπαθε έμφραγμα υποψήφια Δήμαρχος!

Έμφραγμα υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, Λιάνα Σταρίδα η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8 το απόγευμα όταν η κ. Σταρίδα ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην καρδιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ που παρέλαβε την υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share