Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Σε νέες περιπέτειες η γιαγιά με τα τερλίκια! - Την λήστεψαν στον δρόμο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

24 Απριλίου 2019 17:10
Τραγικό: Σε νέες περιπέτειες η γιαγιά με τα τερλίκια! - Την λήστεψαν στον δρόμο!

Θύμα ληστείας από σπείρα τριών ατόμων έπεσε η 90χρονη γιαγιά, η οποία είχε συλληφθεί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης τα τέλη Μαρτίου, την ώρα που πουλούσε τερλίκια.

Συγκεκριμένα, μία 33χρονη αφαίρεσε από την ηλικιωμένη, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, χρυσή αλυσίδα με σταυρό και αποχώρησε με αυτοκίνητο όπου την ανέμεναν οι δύο συνεργοί της, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Κορδελιού, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη επιπλέον επτά ατόμων για

περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής σε διάφορες περιοχές της πόλης

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: voria.gr

Σπαράζει καρδιές η 90χρονη: "Θα ανάψω ένα κεράκι..."

“Είμαι συγκινημένη από τη συμπαράσταση του κόσμου, τούς ευχαριστώ πολύ, θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για όλους στην εκκλησία” δήλωσε η 90χρονη Σουσάνα Ηλιάδου, μόλις έμαθε ότι το “παγώνει” το πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

Η 90χρονη προσήχθη στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς επιχείρησε να πουλήσει μάλλινες παντόφλες και μαντήλια σε υπαίθρια αγορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με το πάγωμα του προστίμου, η κόρη της 90χρονης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι "δεν έχουμε ενημερωθεί από τις αρχές, σήμερα θα συναντηθεί η μητέρα μου με τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση, για να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Θα έρθει να πάρει την εξουσιοδότηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε".

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share