Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γιάννης Κουρινιώτης

Θλίψη!

24 Απριλίου 2019 15:58
Πέθανε ο Γιάννης Κουρινιώτης

Πέθανε τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, Γιάννης Κουρινιώτης, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Γιάννης Κουρινιώτης, 64 χρόνων και είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας το 2016, ενώ είχε επανεκλεγεί τον Μάιο του 2018.

Διακρινόταν για το ήθος του και την αγνή αγάπη του για τη Νέα Δημοκρατία, για την οποία είχε δώσει διαρκείς αγώνες, σύμφωνα με το olympiobima.gr.

Νεκρός ο Τάσος Τζουραμάνης: Πέθανε Μεγάλη Τρίτη όπως και ο γιος του!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Αναστάσιος Τζουραμάνης από την Περιβόλα.

Βαρύ το πένθος για την σύζυγό του Μαρία, η οποία εκτός από τον γιο της έχασε και το στήριγμά της για μια ολόκληρη ζωή, αλλά και τους άλλους δύο γιους τους, Γιάννη και Κανέλλο, τις οικογένειές τους και τους στενούς συγγενείς.

Ήταν γνωστός στην Πάτρα καθώς ήταν για χρόνια του σταθμάρχη Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας ενώ έσβησε τρία χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, Σωτήρη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι έφυγαν και οι δύο Μ. Τρίτη.

Η κηδεία του Αναστάσιου Τζουραμάνη έγινε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στον Ιερό ναό του Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Σπύρος Ζερβός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του παλαίμαχου δημοσιογράφου Σπύρου Ζερβού, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή.

Ο Σπύρος Ζερβός γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1938. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» το 1958. Από το 1965 έως το 1975 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ανένδοτος», «Ημέρα», «Απογευματινή» και «Νέα Πολιτεία» ως εσωτερικός συντάκτης, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη «Βραδυνή» έως το 1989. Διετέλεσε, επίσης, υπεύθυνος του τμήματος αρχείου και υπεύθυνος εκδόσεων της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών καθώς και Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Μεταφορών (1989-1991) και της Γραμματείας Λαϊκής Επιμόρφωσης (1991-1993). Τέλος, υπήρξε συνεργάτης σε περιοδικά αλλά και σε διάφορες εκδόσεις μεταξύ των οποίων το τετράτομο έργο: «Ο Εθνάρχης Καραμανλής», επανέκδοση εγκυκλοπαίδειας κ.α.

Ο Σπύρος Ζερβός εργάστηκε σκληρά και εποικοδομητικά αποκτώντας το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Σοβαρός, ευγενικός, αξιοπρεπής αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο. Η κηδεία του Σπύρου Ζερβού θα γίνει αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share