Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Άρτα: Αγνοούμενος άντρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη δρόμου!

Τραγική κατάληξη!

24 Απριλίου 2019 14:01
Σοκ στην Άρτα: Αγνοούμενος άντρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη δρόμου!

Η αναζήτηση ενός άνδρα στην Άρτα, δεν είχε τα αποτελέσματα που θα έπρεπε ,καθώς εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη δρόμου, μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του.

Τα ίχνη του 60χονου χάθηκαν την Μ. Δευτέρα και η οικογένειά του βρέθηκε στο Α.Τ Ζηρού για να δηλώσει την εξαφάνισή του, που κινητοποίησε τις αρχές.

Την Μ. Δευτέρα, ο 60χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς χωρίς τις αισθήσεις του σε αύλακα δρόμου, στην περιοχή της Παντάνασσας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια,φως ωστόσο στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας νεκροτομής. Ακολουθήστε μας στα Social Media για να μην χάνετε τα τελευταία νέα.

Σοκ στη Λευκωσία: Εργάτες βρήκαν πτώμα γυναίκας σε ταράτσα!

Το πτώμα, που ανήκει σε γυναίκα, εντοπίστηκε σε πολυκατοικία στην οδό Πινδάρου στην Λευκωσία.

Το πτώμα, που ανήκει σε γυναίκα, εντοπίστηκε σε πολυκατοικία στην οδό Πινδάρου στο κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας.

Στο σημείο έχει μεταβεί και ιατροδικαστής για εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό της δολοφονίας.

Συναγερμός στην Κρήτη: Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση με τον αγνοούμενο Γιώργο Τριανταφύλλου!

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση με τον αγνοούμενο 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου, στα περίχωρα του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο του 83χρονου σε ένα χωράφι στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Αστυνομικοί αλλά και συγγενείς του άτυχου άνδρα έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτώμα ενός άνδρα το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στον 83χρονο.

Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις dna για να εξακριβωθεί αν όντως ανήκει στον Γιώργο Τριανταφύλλου.

Ο 83χρονος που είχε εξαφανιστεί από τις 7 Απριλίου

Το χρονικό της… εξαφάνισης

Ήταν Κυριακή 7 Απριλίου όταν ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε από την περιοχή της Παντάνασσας με το αυτοκίνητό του.

Έκτοτε χάθηκα τα… ίχνη του με τους συγγενείς να ειδοποιούν τις αρχές και να έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share