Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σφακιά: Επιχείρηση ανεύρεσης ζευγαριού που έχασε το δρόμο του σε φαράγγι!

Λίγα λεπτά μετά τις 11 τη νύχτα, ξεκίνησε επιχείρηση της Πυροσβεστικής!

24 Απριλίου 2019 11:34
Σφακιά: Επιχείρηση ανεύρεσης ζευγαριού που έχασε το δρόμο του σε φαράγγι!

Το ζευγάρι απο τη Γερμανία που είχε μεταβεί στην περιοχή των Σφακίων και συγκεκριμένα φαράγγι του Καβή για πεζοπορία έχασε τον προσανατολισμό του και αργά τη νύχτα, ζήτησε τη συνδρομή των αρχών.

Λίγα λεπτά μετά τις 11 τη νύχτα, ξεκίνησε επιχείρηση της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο της Ανώπολης στην οποία συμμετείχαν δύο πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Το ζευγάρι των τουριστών εντοπίστηκε τελικά στη 1:50 τα ξημερώματα και με τη συνδρομή των πυροσβεστών επέστρεψαν σε ασφαλές σημείο με οδική πρόσβαση προκειμένου να γυρίσουν στο κατάλυμά τους. Και οι δύο εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους.

Τραγωδία: Νεκροί οι τρεις πεζοπόροι που αγνοούνται στο Ξυλόκαστρο!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόφαση τεσσάρων πεζοπόρων να επιχειρήσουν κατάβαση σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο, καθώς οι τρεις από αυτούς βρέθηκαν νεκροί, ενώ ζωντανός βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας.

Η ομάδα των πεζοπόρων επιχείρησε κατάβαση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο, το πρωί του Σαββάτου. Ομως, χάθηκαν τα ίχνη τους και από το απόγευμα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, από κλιμάκια της ΕΜΑΚ. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους πεζοπόρους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 Τι καιρό θα κάνει σήμερα, Κυριακή; Δείτε την αναλυτική πρόγνωση!

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share