Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης!

Τραγικό!

24 Απριλίου 2019 08:45
Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης!

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε το δυσάρεστο νέο του θανάτου του συμπολίτη Κωνσταντίνου Αναστ. Καποθανάση σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών ήταν αυτοκινητιστής ταξί και είχε εργαστεί για αρκετό καιρό και στο Ράδιο ταξί εξπρές.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στον κόσμο και η είδηση ότι έσβησε, έχει προξενήσει ιδιαίτερη λύπη και θλίψη. Ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Καποθανάση και είχαν αποκτήσει δύο κόρες την Μαρία και την Αναστασία. Πριν περίπου δύο μήνες ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και έκτοτε νοσηλευόταν.

Έφυγε από τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και η κηδεία του θα τελεστεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών και θα ταφεί στο εκεί κοιμητήριο.

Σοκ: Γιατρός έπνιξε και διαμέλισε τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια επαφής γιατί συνειδητοποίησε ότι ήταν τρασέξουαλ

Ο 27χρονος Μιχαίλ Τιχόνοφ ομολόγησε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι δολοφόνησε την 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια και στη συνέχεια τη διαμέλισε για να κρύψει τα ίχνη του.

Ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι στραγγάλισε το θύμα του όταν κατάλαβε ενώ έκαναν σεξ ότι ήταν τρανσέξουαλ που είχε υποβληθεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου.

Η φρικιαστική υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα της έχασε τα ίχνη της 25χρονης και άρχισε να την αναζητεί.

Αστυνομική πηγή είπε ότι «θύμα και θύτης πήγαν στο διαμέρισμα της 25χρονης. Εκεί κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια ξεκίνησαν να κάνουν σεξ. Ο δράστης κατάλαβε ότι η παρτενέρ του ήταν άνδρας στο παρελθόν. Εκείνη προσπάθησε να συνεχίσει το σεξ αλλά αυτός την άρπαξε από το λαιμό και την έσφιξε».

Ο 27χρονος γιατρός που δολοφόνησε την 25χρονη

Οι επόμενες λεπτομέρειες προκαλούν σοκ καθώς ο 27χρονος γιατρός μετέφερε τη σορό της 25χρονης στο μπάνιο όπου τη διαμέλισε με άλλα κομμάτια να τα μαγειρεύει πριν να τα πετάξει στα σκουπίδια και άλλα να τα μεταφέρει στο δικό του διαμέρισμα για να τα ξεφορτωθεί εκεί.

Ο Τιχόνοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το φόνο και το διαμελισμό της σορού της 25χρονης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share