Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 22χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ πέθανε μόλις γύρισε σπίτι από την φιέστα!

Βγήκε πανηγύρισε το Πρωτάθλημα και πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

23 Απριλίου 2019 11:47
Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 22χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ πέθανε μόλις γύρισε σπίτι από την φιέστα!

Tραγική ειρωνεία για έναν 22χρoνο οπαδό του ΠΑΟΚ, o oποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Λευκό Πύργο.

Μετά την επιστροφή του στο σπίτι που έμενε στην περιοχή της Δελφών, κατά την διάρκεια της νύχτας, άφησε την τελευταία του πνοή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Θλίψη στο Παλάτι: Πέθανε ο Δούκας!

Ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ιωάννης, ο οποίος επέβλεψε την μετατροπή του Μεγάλου Δουκάτου σε διεθνές οικονομικό κέντρο, πέθανε σε ηλικία 98 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο γιος του Δούκας Ερρίκος.

Ο Ιωάννης είχε τα ηνία του Λουξεμβούργου από το 1964 ως το 2000, οπότε παραιτήθηκε για να αναλάβει το αξίωμα του Μεγάλου Δούκα ο γιος του Ερρίκος.

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω τον θάνατο του αγαπητού μου πατέρα», αναφέρει ο 64χρονος Ερρίκος σε μήνυμά του που δόθηκε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα.

Ο Ιωάννης του Λουξεμβούργου, ο οποίος υπηρέτησε ως στρατιώτης του βρετανικού στρατού κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και είχε μετάσχει στην Απόβαση στη Νορμανδία, εξακολουθούσε να είναι πολύ αγαπητός στους Λουξεμβούργιους.

«Ο θάνατός του είναι μια μάλη απώλεια για το Μεγάλο Δουκάτο και για την Ευρώπη», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

«Ήταν ο ήρωας των παιδικών μου χρόνων», αντέδρασε παράλληλα μιλώντας στο AFP ο Γαλλο-Λουξεμβούργιος δημοσιογράφος Στεφάν Μπερν.

«Είναι ο μόνος αρχηγός κράτους που μετείχε ενεργά στην Απόβαση στη Νορμανδία», διευκρίνισε ο δημοσιογράφος, ο οποίος του είχε πάρει για πρώτη φορά συνέντευξη το 1989.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στα τέλη Μαρτίου, με αφορμή φόρουμ που είχε διοργανώσει η νύφη του, η Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Τερέζα, για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας στις εμπόλεμες ζώνες.

Γεννηθείς στις 5 Ιανουαρίου του 1921, ο Ιωάννης του Λουξεμβούργου ήταν γιος της Μεγάλης Δούκισσας Καρλόττας και του πρίγκιπα Φελίξ των Βουρβόνων Πάρμας.

Μετά τις σπουδές του στο Λουξεμβούργο και τη Βρετανία, ο Ιωάννης κατατάχθηκε ως εθελοντής στον βρετανικό στρατό το 1942.

Το 1953 παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Ιωσηφίνα Καρλόττα του Βελγίου. Αυτή απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2005.

Το ζευγάρι απέκτησε πέντε παιδιά: Μαρία-Αστρίντ, Ερρίκος, Ιωάννης, Μαργαρίτα και Γουλιέλμος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share