Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Νεκρός ο Αντώνης Αργύρης: Τον βρήκε νεκρό η μάνα του μέσα στο σπίτι!

Ασύλληπτη τραγωδία!

23 Απριλίου 2019 10:21
Νεκρός ο Αντώνης Αργύρης: Τον βρήκε νεκρό η μάνα του μέσα στο σπίτι!

Ο άτυχος νέος, που υπηρετούσε ως οπλίτης στο Ναυτικό Σταθμό Σκύρου, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στη 1 το μεσημέρι από τη μητέρα του που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΥ Αλιβερίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία του Αλιβερίου. Ο 25χρονος Αντώνης Αργύρης, ήταν ένα πολύ πρόσχαρο παιδί και ιδιαιτέρως κοινωνικό.

Νεκρός ο Αντώνης Αργύρης

Από το ΑΤ Αλιβερίου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τον προσδιορισμό της αιτίας που έκοψε αιφνίδια το νήμα της ζωής ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Η κηδεία του θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη στις 4 μ.μ. στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου.

Μαρούσι: Εξαφανίστηκε 35χρονος!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 35χρονου από το Μαρούσι. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού, τα ίχνη του χάθηκαν στις 17 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στις 17/4/2019, στις 13:10 ώρα, εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, ο Φλογκέρτ Μ., 35 ετών.

Ο Φλογκέρτ Μ. έχει ύψος 1,70 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Ο Φλογκέρτ Μ. φορούσε μαύρη φόρμα, άσπρη μπλούζα με λουλούδια, αμάνικο μπλε μπουφάν και μαύρα-μπλε αθλητικά παπούτσια.

Ο Φλογκέρτ Μ. αντιμετωπίζει αναπτυξιακά και ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον ο Φλογκέρτ Μ. παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών στον τρόπο που θα πλησιάσουν τον Φλογκέρτ Μ. με σκοπό την άμεση εύρεση του.

 Νεκρός ο Αντώνης Αργύρης: Τον βρήκε νεκρό η μάνα του μέσα στο σπίτι!

Για την εξαφάνιση του Φλογκέρτ Μ. ενημερωθήκαμε σήμερα, 22/4/2019, κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και, κατόπιν έγκρισης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών, προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Φλογκέρτ Μ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share