Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τα παλικάρια από την Κρήτη!

Το μήνυμα στον κολλητό του που είχε πεθάνει τέσσερις μήνες πριν!

20 Απριλίου 2019 12:13
Ανατριχιαστικό: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τα παλικάρια από την Κρήτη!

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια κι ένα από αυτά το κρατούσε για τον 24χρονο Ρεθυμνιώτη που σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/04) μετά από μετωπική σύγκρουση στη διακλάδωση προς το χωριό Ασή Γωνιά, στην Κρήτη.

Ο συγκεκριμένος νεαρός είχε χάσει πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, τον κολλητό του ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του στη γέφυρα του Γερανίου στο Ρέθυμνο.

"Καλή αντάμωση αδελφέ μου", ήταν το μήνυμα που έσπευσε να γράψει στο facebook ο 24χρονος, συνοδευόμενο από μία κοινή τους φωτογραφία.

"Δεν τηνε θέλω τη ζωή ρε χωρίς εσένα", συμπλήρωνε και τέσσερις μήνες μετά ήρθε να εκπληρώσει άθελά του την τραγική αυτή θέση.

Οι δύο νέοι, οι δύο φίλοι, συναντιούνται με αυτόν τον τρόπο ξανά, σκορπίζοντας θλίψη στις οικογένειές τους και με το παράδειγμά τους κρούουν ξανά τον κώδωνα του κινδύνου για τις προληπτικές πολιτικές που πρέπει επιτέλους να ακολουθηθούν ώστε να πάψει επιτέλους η Κρήτη να θρηνεί για το χαμό νέων ανθρώπων στην άσφαλτο.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή μια 20χρονη σε τροχαίο δυστύχημα!

Με αίμα βάφτηκαν για μία ακόμη φορά οι δρόμοι της Κρήτης, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου πέθανε μια 20χρονη και τραυματίστηκε σοβαρά συνομήλικός της, σε τροχαίο δυστύχημα.

Στις 5:20 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί βγήκε από την πορεία του, από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και έπεσε πάνω σε σταθερό αντικείμενο. Οι δύο 20χρονοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα, μετά το τροχαίο και στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες, που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν έπειτα από περίπου μία ώρα.

Η άτυχη 20χρονη ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητο, ενώ βαριά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share