Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Περιπολικό επέσε πάνω σε περίπτερο κατά τη διάρκεια καταδίωξης!

Τι συνέβη;

20 Απριλίου 2019 10:08
Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Περιπολικό επέσε πάνω σε περίπτερο κατά τη διάρκεια καταδίωξης!

Κατα τη διάρκεια καταδίωξης ένα περιπολικό στη Θεσσαλονίκη ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε περίπτερο. Η αστυνομία εκείνη τη στιγμή προσπαθούμε να πιάσει ένα ληστή που προσπαθούσε να ξεφύγει...

Κάποια στιγμή, αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ επιχείρησε να «κόψει» τον δρόμο στον ληστή, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης αλλά έπεσε πάνω στο περίπτερο που βρίσκεται στην Οδό Εγνατία. Ο ληστής έπεσε, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει, αλλά τον συνέλαβαν έπειτα από λίγα μέτρα.

Ευτυχώς, την ώρα που συνέβη το περιστατικό, λίγο μετά τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, το περίπτερο ήταν κλειστό. Ομως, προκλήθηκαν ζημιές και καταστράφηκε ολοσχερώς ένα ψυγείο. Αστυνομικοί άφησαν ένα σημείωμα που εξηγούσαν τι είχε συμβεί, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν γλίτωσε την ταλαιπωρία. Αρχικά, την Τετάρτη ξενύχτησε στο περίπτερο, αφού δεν μπορούσε να αφήσει το ψυγείο ανοιχτό, ούτε να μαζέψει τα πράγματα γιατί έπρεπε να περιμένει πραγματογνώμονα.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, αρχικά πήγε στην Τροχαία, όπου ενημερώθηκε τι είχε συμβεί στην καταδίωξη, στη συνέχεια στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ξανά στην Τροχαία και από εκεί τον παρέπεμψαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να αποζημιωθεί. Εκεί όμως του είπαν πως είναι αναρμόδιοι και τον έστειλαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Grtimes!

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Επίθεση έκαναν σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη αντιεξουσιαστές! Βίντεο από την επίθεση τους ανέβασαν στο Διαδίκτυο οι αντιεξουσιαστές!

Πέταξαν τρικάκια και μοίρασαν φυλλάδια με κείμενα εντός του σούπερ μάρκετ, κάνοντας μία "συμβολική παρέμβαση" ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους/στις εργαζόμενες - όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, στην οποία ανήρτησαν και βίντεο.

«Η ενεργή αντίσταση είναι υπόθεση όλων. Τα αφεντικά κάνουν αυτό που ξέρουν καλά κοιτώντας την απρόσκοπτη κερδοφορία τους πάνω στις πλάτες των εργαζομένων. Είναι καιρός να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις! Γι' αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στην εργασιακή γαλέρα που λέγεται Lidl, όντας και εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες οργανικό κομμάτι της εργατικής τάξης, να πραγματοποιήσουμε συμβολική παρέμβαση στις 18/4 το μεσημέρι με τρικάκια και μοίρασμα κειμένων σε κατάστημα των Lidl επί της οδού Μοναστηρίου στη Μενεμένη», προσθέτουν.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρουν: Οι πολυάριθμες εργοδοτικές αυθαιρεσίες από την συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρία έχουν δημιουργήσει ένα εξευτελιστικό εργασιακό περιβάλλον. Η ιστορική πραγματικότητα έχει δείξει πως μόνο μέσα από την ταξική αυτοοργάνωση και τη συμμετοχή σε σωματεία βάσης θα μπορέσουμε να απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από την εργοδοτική ασυδοσία, θέτοντας στο προσκήνιο τα κοινά μας υλικά συμφέροντα, τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας", τονίζουν μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share