Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Τον βρήκε η αδερφή του!

20 Απριλίου 2019 08:26
Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι 19/4 στη Λάρισα, όταν εντοπίστηκε νεκρός, από στενό συγγενικό του πρόσωπο, ένας 37χρονος.

O άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από την αδελφή του, στο σπίτι του, στη συνοικία της Νεάπολης. Η γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο 37χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Από την αστυνομία, που επίσης κλήθηκε στο σημείο, αποκλείσθηκε από την πρώτη στιγμή η περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή μια 20χρονη σε τροχαίο δυστύχημα!

Με αίμα βάφτηκαν για μία ακόμη φορά οι δρόμοι της Κρήτης, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου πέθανε μια 20χρονη και τραυματίστηκε σοβαρά συνομήλικός της, σε τροχαίο δυστύχημα.

Στις 5:20 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί βγήκε από την πορεία του, από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και έπεσε πάνω σε σταθερό αντικείμενο. Οι δύο 20χρονοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα, μετά το τροχαίο και στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες, που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν έπειτα από περίπου μία ώρα.

Η άτυχη 20χρονη ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητο, ενώ βαριά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τραγωδία στη Κρήτη: Bρέθηκε νεκρός ο άντρας που είχε εξαφανιστεί!

Με τραγικό τρόπο έληξε η εξαφάνιση ενός άνδρα από το Χουδέτσι, στην Κρήτη, για τον οποίον η Αστυνομία και η ΕΜΑΚ, είχαν στήσει μια μεγάλη επιχείρηση.

Δυστυχώς, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι όπου είχε πάει, όπως όλα δείχνουν, για αγροτικές εργασίες.

Πρόκειται για έναν 70χρονο άνδρα ο οποίος τις τελευταίες ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής με συνέπεια οι συγγενείς του να το ψάχνουν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άστατος ο καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share