Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Κρήτη: Bρέθηκε νεκρός ο άντρας που είχε εξαφανιστεί!

Είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες και τον έψαχναν οι συγγενείς του!

19 Απριλίου 2019 20:45
Τραγωδία στη Κρήτη: Bρέθηκε νεκρός ο άντρας που είχε εξαφανιστεί!

Με τραγικό τρόπο έληξε η εξαφάνιση ενός άνδρα από το Χουδέτσι, στην Κρήτη, για τον οποίον η Αστυνομία και η ΕΜΑΚ, είχαν στήσει μια μεγάλη επιχείρηση.

Δυστυχώς, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι όπου είχε πάει, όπως όλα δείχνουν, για αγροτικές εργασίες.

Πρόκειται για έναν 70χρονο άνδρα ο οποίος τις τελευταίες ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής με συνέπεια οι συγγενείς του να το ψάχνουν.

Θλίψη στην Κρήτη: 48χρονος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο!

Στην Κρήτη δυστυχώς βρέθηκε νεκρός 48χρονος άνδρας σε ξενοδοχείο.. Το μακάβριο αυτό θέαμα αντίκρισαν οι ιθύνοντες της αστικής ξενοδοχειακής μονάδας!

Γύρω στις 12 το μεσημέρι και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές αλλά και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο! Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 48χρονο...

Στον χώρο του ξενοδοχείου έσπευσαν της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και συνεργείο της σήμανσης για μία πρώτη αυτοψία, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να γίνει η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να προσδιορίσουν τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του 48χρονου.

Πρέβεζα: Mεγαλείο ψυχής απο τους γονείς του 13χρονου ποδηλάτη- Δωρίζουν τα όργανα του!

Οι γονείς του 13χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, αποφάσισαν να δώσουν ζωή με την προσφορά των οργάνων στην Πρέβεζα.

Εχθές αργά το απόγευμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του, ενώ έκανε ποδήλατο, στην οδό Λασκαράτου στην Πρέβεζα, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του άτυχου παιδιού.

Το αγόρι είναι από νωρίς το πρωί εγκεφαλικά νεκρό στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, όπου το κλίμα είναι βαρύ.

Σοκ: 13χρονο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο! Εγκεφαλικά νεκρό το παιδί!

Σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρός, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, 13χρονος που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα.

Το άτυχο αγόρι επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στο παμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στην Πρέβεζα το παιδί, που διακομίστηκε χωρίς σφυγμό, ανατάχθηκε και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share