Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρέβεζα: Mεγαλείο ψυχής απο τους γονείς του 13χρονου ποδηλάτη- Δωρίζουν τα όργανα του!

Μεγάλη απόφαση από τους γονείς του!

19 Απριλίου 2019 18:06
Πρέβεζα: Mεγαλείο ψυχής απο τους γονείς του 13χρονου ποδηλάτη- Δωρίζουν τα όργανα του!

Οι γονείς του 13χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, αποφάσισαν να δώσουν ζωή με την προσφορά των οργάνων στην Πρέβεζα.

Εχθές αργά το απόγευμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του, ενώ έκανε ποδήλατο, στην οδό Λασκαράτου στην Πρέβεζα, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του άτυχου παιδιού.

Το αγόρι είναι από νωρίς το πρωί εγκεφαλικά νεκρό στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, όπου το κλίμα είναι βαρύ.

Σοκ: 13χρονο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο! Εγκεφαλικά νεκρό το παιδί!

Σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρός, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, 13χρονος που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα.

Το άτυχο αγόρι επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στο παμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στην Πρέβεζα το παιδί, που διακομίστηκε χωρίς σφυγμό, ανατάχθηκε και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Κρήτη: Νεκρός 24χρονος από σοβαρό τροχαίο!

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε στην Κρήτη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Ασή Γωνιά όταν τα δύο αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από την σφοδρή σύγκρουση οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένοι από τις αρχές που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο ένας εκ των εμπλεκόμενων, δεν άντεξε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Πρόκειται για έναν 24χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 65 ετών, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share