Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Κρήτη: Έπιασαν ηλικιωμένο για ασέλγεια σε 6χρονη!

Σοκ και αποτροπιασμός!

19 Απριλίου 2019 17:41
Φρίκη στη Κρήτη: Έπιασαν ηλικιωμένο για ασέλγεια σε 6χρονη!

Η νέα υπόθεση που σοκάρει έρχεται από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης με τον ηλικιωμένο να έχει ήδη συλληφθεί. Οι περιγραφές για την υπόθεση σοκάρουν!

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι άγγιξε το ανήλικο κορίτσι σε απόκρυφα σημεία. Τρομοκρατημένο περιέγραψε στους γονείς του τι συνέβη και εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διερευνούν την υπόθεση με διακριτικότητα, όπως απαιτούν τέτοιες υποθέσεις.

Αδιανόητο στην Άμφισσα: 29 χρόνια φυλάκη στον δικηγόρο που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του!

Με κάθειρξη 29 χρόνων καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας τον συνταξιούχο δικηγόρο από τη Λαμία που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του.

Τον Ιούνιο του 2018 προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και σήμερα ο 70χρονος άκουσε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης, που αποφάσισε την καταδίκη του σε 29 χρόνια κάθειρξης.

Όταν έπαιρνε το δρόμο για τη φυλακή, κατεβαίνοντας τα σκαλιά των δικαστηρίων, υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, κάτι που όμως δεν έγινε, αντιθέτως ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ήταν βαρύς.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Εκτός από το 7χρονο κορίτσι, ανάλογες ανατριχιαστικές περιγραφές στους ειδικούς που εξέτασαν τα δύο παιδιά, φέρεται να έδωσε και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Μια οικογένεια εξέδιδε την 25χρονη κόρη της!

Λέσβος: Aγρότης καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 9χρονη!

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share