Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Κρήτη: Νέο τροχαίο με έναν 27χρονο νεκρό!

Και δύο τραυματίες!

19 Απριλίου 2019 13:03
Σοκ στη Κρήτη: Νέο τροχαίο με έναν 27χρονο νεκρό!

Νέο τροχαίο στην Κρήτη έχει συγκλονίσει με τον θάνατο ενός 27χρονου σε δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και οι επιβάτες του άλλου ΙΧ δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 61 ετών, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στη ΜΕΘ και ο δεύτερος, υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τροχαίο στην Κρήτη αναφέρουν ότι ο νεαρός, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου για τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος.


Κρήτη: Νεκρός 24χρονος από σοβαρό τροχαίο!

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε στην Κρήτη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Ασή Γωνιά όταν τα δύο αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από την σφοδρή σύγκρουση οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένοι από τις αρχές που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο ένας εκ των εμπλεκόμενων, δεν άντεξε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Πρόκειται για έναν 24χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 65 ετών, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share