Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόσο φίλη μας; Γυναίκα έβαλε ηλεκτρική σκούπα στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Έμεινε στην ιστορία!

19 Απριλίου 2019 09:30
Πόσο φίλη μας; Γυναίκα έβαλε ηλεκτρική σκούπα στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Στα σοβαρά πήρε από ό,τι φαίνεται την παραίνεση του δήμου Θεσσαλονίκης «διατηρείτε την πόλη καθαρή» καθώς και την γνωστή παροιμία «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» μια γυναίκα το βίντεο της οποίας “σαρώνει” κυριολεκτικά το διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, η συγκεκριμένη γυναίκα, πιθανότατα εργαζόμενη επιχείρησης, έβαλε κανονικά ηλεκτρική σκούπα στο «πέταλο» της πλατείας Αριστοτέλους, στην συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θεσσαλονίκη: Τσαντάκηδες επιτέθηκαν σε 68χρονη!

Τσαντάκηδες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω για απόπειρα αρπαγής τσάντας από πεζή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν τους δύο τριανταοκτάχρονους τσαντάκηδες που αποπειράθηκαν να κλέψουν τσάντα!

Να σας θυμίσουμε στην Γλυφάδα: Έσπασαν με το όχημα την τζαμαρία βενζινάδικου και το λήστεψαν!

Οι δύο τσαντάκηδες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν εξηνταοκτάχρονη και με άσκηση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα της.

Σύμφωνα με έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι συλληφθέντες τσαντάκηδες, από τις αρχές Απριλίου, διέπραξαν πέντε αρπαγές τσαντών στο κέντρο πόλης.

Ξάνθη: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι μέσα στο ταξί!

Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα οδηγός ταξί στην Ξάνθη,στην περιοχή του οικισμού του Δροσερού. Η άτυχη οδηγός παρέλαβε έναν 36χρονο πελάτη ο οποίος της ζήτησε να τον μεταφέρει στον οικισμό του Δροσερού.


Κατά την άφιξη τους στην είσοδο του οικισμού και λίγο πριν την αποβίβαση του, ο 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το δράστη στο Δροσερό και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share