Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Νεκρός 24χρονος από σοβαρό τροχαίο!

Και δύο τραυματίες...

18 Απριλίου 2019 23:32
Κρήτη: Νεκρός 24χρονος από σοβαρό τροχαίο!

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε στην Κρήτη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Ασή Γωνιά όταν τα δύο αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από την σφοδρή σύγκρουση οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένοι από τις αρχές που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο ένας εκ των εμπλεκόμενων, δεν άντεξε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Πρόκειται για έναν 24χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 65 ετών, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Κρήτη: Tραυματίστηκε γυναίκα με το καπάκι της χύτρας!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι όταν μία γυναίκα τραυματίστηκε την ώρα που μαγείρευε.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι της στην περιοχή της Αλικαρνασσού είχε βάλει την χύτρα στο μάτι της κουζίνας για να μαγειρέψει.

Όταν πήγε να ελέγξει το φαγητό, η χύτρα ξεκούμπωσε με αποτέλεσμα το καπάκι να την χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να την μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σοκ στη Λάρισα: Bρήκε νεκρή την αδερφή της μέσα σε κατάστημα!

Την ίδια της την αδερφή νεκρή αντίκρυσε μια γυναίκα, μπαίνοντας σε κεντρικό κατάστημα στην πόλη της Λάρισας, το πρωί της Πέμπτης.

Η γυναίκα περίπου 60 ετών,βρίσκονταν μέσα στο τυροπιτάδικο, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Η αδερφή της μπήκε επίσης στο κατάστημα και την είδε στο έδαφος.Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, ενώ σύντομα αφίχθη και η Μονάδα, με τους διασώστες να καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες ώστε να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό.

Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ τα ακριβή αίτια θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share