Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αίγιο: Η μάνα αρνείται ότι πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια!

Θα γίνει τεστ DNA...

18 Απριλίου 2019 18:10
Αίγιο: Η μάνα αρνείται ότι πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου, καθώς εντοπίστηκε ένα νεκρό μωρό μέσα σε σακούλα, κοντά σε κάδο απορριμμάτων.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου, η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Χθες βράδυ, όπως αναφέρει το thebest.gr, μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η σορός του μωρού θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για να εντοπιστεί το άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ενώ μιλώντας στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ έκανε λόγο για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες πριν, Κυριακή - Δευτέρα, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπαντρη, είναι η μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια. Γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Το μωρό εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα σήμερα.

Φρίκη στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Συνελήφθη η μάνα του!

Η τραγωδία με το νεκρό βρέφος σοκάρει το Αίγιο από το πρωί. Η 30χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το βρέφος σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, σε κάδο σκουπιδιών επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το αγγελούδι είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Tραυματίστηκε γυναίκα με το καπάκι της χύτρας!

Πένθος στην Εύβοια: Αιφνίδιος θάνατος αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share