Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Λαμία: Προσαγωγές έγιναν έπειτα από άγριο ξύλο στην πλατεία Πάρκου!

Τι συνέβη;

18 Απριλίου 2019 13:57
Λαμία: Προσαγωγές έγιναν έπειτα από άγριο ξύλο στην πλατεία Πάρκου!

Στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας έγιναν προσαγωγές έπειτα από άγριο ξύλο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Έντρομοι γυναίκες και ηλικιωμένοι έμπαιναν μέσα στα καταστήματα να γλυτώσουν από αδέσποτες

Απίστευτης αγριότητας επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4) στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία έξωθεν του καταστήματος Public. Από άγνωστη αιτία δύο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγριο μπουνίδι μέσα σε πολύ κόσμο που περίμενε το αστικό λεωφορείο!

Λαμία προσαγωγές

Εγώ μπήκα μέσα στο Φαρμακείο. Φοβήθηκα μην με πετάξουν και μένα κάτω…», είπε στο LamiaReport έντρομη μια ηλικιωμένη που ακόμη ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στο πρόσωπό της.

Στο σημείο έτυχε να βρεθεί ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κερπινιώτης που μπήκε στη μέση προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πράγματα, δίνοντας την ευκαιρία στον έναν εκ των δύο να καταφύγει εντός της πλατείας μακριά από τα καταστήματα και τον «άμαχο πληθυσμό».

Λαμία προσαγωγές

Λίγες στιγμές αργότερα όμως, το επεισόδιο φάνηκε να συνεχίζεται εντός της πλατείας, με κάποιους παρευρισκόμενους Ρομά να παίζουν αυτή τη φορά πυροσβεστικό ρόλο.

Τελικά οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, με ξεχωριστά περιπολικά, προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους που αναστάτωσαν όλο το κέντρο της πόλης.

Φρίκη στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Συνελήφθη η μάνα του!

Αίγιο βρέφος

Η τραγωδία με το νεκρό βρέφος σοκάρει το Αίγιο από το πρωί. Η 30χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το βρέφος σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Αίγιο βρέφος

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, σε κάδο σκουπιδιών επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το αγγελούδι είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share