Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aπίστευτο στην Πτολεμαΐδα: Tροχαία «έγραψε» αυτοκίνητο που έπαιζε το «Μακεδονία ξακουστή»!

Συνέβη και αυτό!

18 Απριλίου 2019 11:33
Aπίστευτο στην Πτολεμαΐδα: Tροχαία «έγραψε» αυτοκίνητο που έπαιζε το «Μακεδονία ξακουστή»!

Σε χθεσινή συγκέντρωση κατοίκων στην Πτολεμαΐδα, όπου αποδοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η Τροχαία έκοψε κλήση στο αυτοκίνητο που έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στο facebook όπου φαίνεται η κλήση από την Τροχαία, το γεγονός συνέβη χθες αργά το βράδυ ενώ ως αιτιολογία αναφέρεται ότι «είχε θέσει σε λειτουργία το ηχιτικό σύστημα του οχήματος με τρόπο ώστε να παρενοχλεί».

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Αποδοκίμασαν άγρια υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία! - «Στόχος» έγιναν Γιαννούλης και Αρβανίτης!

Κύμα άγριων αποδοκιμασιών, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, δέχονται ολοένα και περισσότερα στελέχη και υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που περιοδεύουν στην Μακεδονία.

Τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη αντιλαμβάνονται, με πικρό τρόπο, ότι επιβεβαιώνονται οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία έχουν πάρει την κατιούσα μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εξ ου και οι περιοδείες γίνονται τις περισσότερες φορές με ισχυρή αστυνομική προστασία.

Το τελευταίο διάστημα οι αποδοκιμασίες κατά υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενταθεί: Κατά του Νίκου Παππά στο Κιλκίς αλλά και στην Βέροια, κατά της Αφροδίτης Σταμπουλή στις Σέρρες, κατά του Νίκου Βούτση στη Θεσσαλονίκη, κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Δράμα, στην Κατερίνη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κατά του βουλευτή Χάρη Τζαμακλή, κατά του Παύλου Πολάκη στη Χαλκιδική και πολλές ακόμη, μέχρι εκείνες κατά του Γιώργου Βαρεμένου στην μακρινή Μελβούρνη από ομογενείς.

Παρά ταύτα, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένουν ότι όσοι αντιδρούν και προπηλακίζουν ή υβρίζουν είναι ακροδεξιοί και νεοναζιστές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share