Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Κρήτη: Kλοπή κοσμημάτων 300 χιλιάδων ευρώ από πολυτελές ξενοδοχείο!

Οι δράστες ήξεραν πού ακριβώς να «χτυπήσουν»!

18 Απριλίου 2019 07:38
Κρήτη: Kλοπή κοσμημάτων 300 χιλιάδων ευρώ από πολυτελές ξενοδοχείο!

Οι δράστες, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο από τις Αρχές ότι ήξεραν πού ακριβώς να «χτυπήσουν», αφαίρεσαν κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας απο το ξενοδοχείο στην περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κατόχων των κοσμημάτων, η αξία τους είναι πολύ πιθανό να ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Κρήτη: Kλοπή κοσμημάτων 300 χιλιάδων ευρώ από πολυτελές ξενοδοχείο!

Αυτό που έχει γίνει γνωστό από την αστυνομική έρευνα είναι ότι τα κοσμήματα βρίσκονταν φυλαγμένα τόσο σε ένα μικρών διαστάσεων χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο στον τοίχο και στο εσωτερικό μιας ντουλάπας!

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες δεν είχαν παραβιάσει κάποια πόρτα ή παράθυρο για να μπουν στο εσωτερικό του. Για το λόγο αυτό οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ ούτε ο χώρος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Tραγικό: Tην ξυλοκόπησε για να της κλέψει 10 ευρώ!

Κουκουλοφόρος ληστής επιτέθηκε σε 62χρονη γυναίκα στην περιοχή του Μέτς και τη γρονθοκόπησε άγρια για να της αρπάξει την τσάντα που περιείχε μόλις 10 ευρώ!

Η γυναίκα βάδιζε αμέριμνη επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Μέτς όταν ένας κουκουλοφόρος όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο στέρνο. Παράλληλα της τραβούσε την τσάντα την οποία η γυναίκα κρατούσε σφιχτά.

Tραγικό: Tην ξυλοκόπησε για να της κλέψει 10 ευρώ!

Να σας θυμίσουμε όμως και άλλη μια λήστεια που έγινε σήμερα στην Ηλεία: Koυκουλοφόροι λήστεψαν τουρίστες και διέλυσαν το τροχόσπιτό τους!

Η 62χρονη, πέφτει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι την ίδια ώρα που ο κουκουλοφόρος συνέχισε να της ρίχνει μπουνιές στο στέρνο μέχρι που κατάφερε να της πάρει την τσάντα.

Η γυναίκα κατέθεσε στην Αστυνομία πως όλα έγιναν ξαφνικά, ο δράστης που φορούσε αθλητική κουκούλα την χτυπούσε αλύπητα ενώ η τσάντα της περιείχε 10 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γλυφάδα: Aνατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με τα χρήματα!

Κέρκυρα: Ξάφρισαν κανονικότατα ηλικιωμένο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share