Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Συναγερμός στην Κομοτηνή: Γυναίκα το έσκασε μέσα από το δικαστήριο!

Αναζητείται από την αστυνομία!

17 Απριλίου 2019 18:26
Συναγερμός στην Κομοτηνή: Γυναίκα το έσκασε μέσα από το δικαστήριο!

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, καθώς μία γυναίκα διέφυγε μόλις άκουσε την ποινή της.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης σήμανε συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, όταν μία γυναίκα στο άκουσμα της ποινής για κάθειρξη επτά ετών και στην προοπτική να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αναζητείται.

Στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων δικάζονταν μετά από αναβολή η υπόθεση ζεύγους Ρομά από την Θεσσαλονίκη, με τον άνδρα και την γυναίκα να κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές κατ' επανάληψη.

Η στιγμή της ετυμηγορίας για τους δύο κατηγορούμενους έφτασε και μπορεί ο σύζυγος να πήρε απηλλάγη, όμως η γυναίκα καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια κάθειρξη.

αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr μόλις εκδόθηκε η ποινή και προσπάθησε το αστυνομικό όργανο να μεταφέρει την καταδικασθείσα γυναίκα σε διπλανή αίθουσα, όπου με συνοδεία άλλων αστυνομικών θα οδηγούνταν προφανώς στις φυλακές, άγνωστο πως, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας εκτός δικαστικού μεγάρου.

Κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο, όπως κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ακόμα και τώρα προσπαθούν να την εντοπίσουν.

Μάλιστα πληροφορούμαστε ότι αστυνομικοί βρέθηκαν στα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στα δικαστήρια αναζητώντας υλικό από κάμερες για να δουν αν η γυναίκα διέφυγε με κάποιο όχημα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, μία οικογενειακή τραγωδία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κομοτηνή προκαλώντας σοκ!

Aπίστευτο στην Κομοτηνή: Υποψήφιος δήμαρχος Casa de Papel!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτακος» στην Κομοτηνή, Κώστας Καραϊσκος, προφανώς θαυμαστής του «Καθηγητή» ή του «Μπερλίν» ή κάποιου άλλου εκ των πρωταγωνιστών του Casa de Papel, «μπήκε» στην γνωστή κόκκινη φόρμα και φωτογραφήθηκε για τους διαφημιστικούς σκοπούς της παράταξής του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως ο υποψήφιος δήμαρχος έχει βάλει στο μάτι το δημαρχείο της πόλης και θέλει να το «κλέψει».

Κομοτηνή: Υποψήφιος δήμαρχος Casa de Papel!

Nα σας θυμίσουμε να Δείτε με ποιον ηθοποιό ζει τον έρωτά της η αγαπημένη ηθοποιός του ''La Casa De Papel''

Ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού πάντως δεν έβαλε ποτέ τη στολή των πρωταγωνιστών του Casa de Papel, απλώς έκανε photoshop το κεφάλι σε φωτογραφία της δημοφιλούς σειράς και δημιούργησε το διαφημιστικό του για τις εκλογές 2019.

Τα σχόλια πάντως στην τοπική κοινωνία για την επιλογή αυτού του διαφημιστικού δίνουν και παίρνουν!

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share