Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητο στη Καβάλα: Mαθητές Γυμνασίου πίσω από 13 κλοπές!

Έμπαιναν σε σπίτια επί τρεις μήνες!

17 Απριλίου 2019 13:36
Αδιανόητο στη Καβάλα: Mαθητές Γυμνασίου πίσω από 13 κλοπές!

13 κλοπές σε σπίτια εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα 20-12-2018 έως και 26-2-2019 , στην Καβάλα!

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Ελλήνων. Ενός 13χρονου και δύο 12χρονων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών οι δράστες αφαίρεσαν μεταξύ άλλων: 4 ηλεκτρονικές συσκευές, 3 κινητά τηλέφωνα, ένα ζευγάρι γυαλιά, διάφορα χρηματικά ποσά, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, διάφορα έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Κέρκυρα: Ξάφρισαν κανονικότατα ηλικιωμένο!

Κάτοικοι Κέρκυρας ήταν τα δυο ζευγάρια που διέπραξαν, το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής 7 Απριλίου, την κλοπή με θύμα έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο τον οποίο απασχόλησαν μέσα στο σπίτι του και άρπαξαν όλες του τις οικονομίες με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος των δύο ανδρών ηλικίας 34 και 27 και των δύο γυναικών 46 και 27 χρόνων. Του άρπαξαν 2.500 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Να σας θυμίσουμε κάτι Αδιανόητο: Έκλεψαν το ηλεκτρονικό αμαξίδιο παραπληγικού την ώρα που πήγε να κοινωνήσει!

Η ταυτότητα των δραστών αποκαλύφθηκε χάρη στις έρευνες της Ασφάλειας και την αξιοποίηση στοιχείων από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ιονίων Νήσων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει και άλλους ηλικιωμένους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αίγιο: Έκλαψαν χρηματοκιβώτιο από κατάστημα της ΔΕΗ!

Μεσολόγγι: Πήραν ολόκληρο το ΑΤΜ και έφυγαν!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share