Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Η 20χρονη Νεκταρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγούσε το αυτοκίνητο του φίλου xωρίς δίπλωμα! (video)

Τι δήλωσαν οι συγγενείς;

17 Απριλίου 2019 12:30
Τραγωδία στο Ναύπλιο: Η  20χρονη Νεκταρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγούσε το αυτοκίνητο του φίλου xωρίς δίπλωμα! (video)

Η 20χρονη κοπέλα σκοτώθηκε στο Ναύπλιο σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της. Επίσης Νεκρός ο οδηγός από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό!

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας κόβουν την ανάσα και αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5 που βρίσκεται στην περιοχή, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.

Νέές αποκαλύψεις για το θέμα ανέφερε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η 20χρονη Νεκταρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγούσε το αυτοκίνητο του φίλου και δεν είχε στην κατοχή της δίπλώμα οδήγησης!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τραγωδία στο Nαύπλιο: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο 20χρονη κοπέλα! (Video)

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ναύπλιο και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 20χρονή κοπέλα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε.

Να σας θυμίσουμε άλλο ένα Σοβαρό τροχαίο στην Μεταμόρφωση!


Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5 που βρίσκεται στην περιοχή, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share