Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Έκανε το σπίτι οπλοστάσιο!

Ο δράστης ήταν ένας 49χρονος Έλληνας!

16 Απριλίου 2019 15:13
Ιωάννινα: Έκανε το σπίτι οπλοστάσιο!

Η σύλληψη ενός 49χρονου Έλληνα για διακίνηση πυρομαχικών από τις αλβανικές αρχές στην Κακαβιά και η κράτησή του στο Αργυρόκαστρο όπου ανακρίνεται!

Να σας θυμίσουμε ένα περιστατικό στα Χανιά: Συνελήφθη 45χρονος με κατοχή όπλων!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων κατέσχεσαν 13 αρχαία νομίσματα που χρονολογούνται στους Υστερορωμαϊκούς χρόνους, μια πήλινη αγνύθα, πέντε κυνηγετικά όπλα, ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα περίστροφο και ένα περίστροφο κρότου μη λειτουργικά, έναν ανιχνευτή μετάλλων, 782φυσίγγια πυροβόλων και κυνηγετικών όπλων, ένα κιλό δυναμίτιδας, 15 συσκευασίες ζελατοδυναμίτιδας συνολικού βάρους έξι κιλών, 116 γραμμάρια πυρίτιδας, 44 πυροκροτητές και τρεις συνδετήρες, 42,6 μέτρα βραδύκαυστο και 32,87 μέτρα ακαριαίο φιτίλι, δυο γεμιστήρες υποπολυβόλων, τρία μαχαίρια, δυο σουγιάδες, μια ξιφολόγχη, 28 κάλυκες, έναν φορητό ασύρματο και 33 εξαρτήματα κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 42χρονης συζύγου του δράστης και σχημάτισαν σε βάρος και των δυο δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και εκρηκτικών και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Γύθειο: Συνέλαβαν ζευγάρι για ηρωίνη και αρχαία!

Στο Γύθειο συνέλαβαν ζευγάρι για ηρωίνη και αρχαία! Αμφορέα των Ύστερων Ρωμαϊκών χρόνων βρήκαν οι Αρχές μέσα στο σπίτι τους!

Παρακολουθούσαν μια 57χρονη Ελληνίδα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Γύθειο Λακωνίας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά, αλλά μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συζύγου της ήρθαν στο φως και άλλα μυστικά τους.

Στην κατοχή της γυναίκας, βρήκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 42,2 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και της πέρασαν χειροπέδες. Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί με τον 60χρονο σύζυγό της, ανακάλυψαν ακόμη ένα λαιμό αμφορέα που εξετάστηκε από αρχαιολόγο και κρίθηκε ότι εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας, καθώς χρονολογείται στους Ύστερους Ρωμαϊκούς χρόνους.

Δείτε τι έγινε όταν στην Κύπρο δυο άτομα έψαχναν ναυάγιο με αρχαιότητες!

Επιπλέον, στην κατοχή τους ζευγαριού κατασχέθηκαν τέσσερις κροτίδες, τρία ναρκωτικά χάπια και δυο κινητά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί ειδών πυροτεχνίας και περί προστασίας αρχαιοτήτων. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί πως βρέθηκε το αρχαίο αντικείμενο στην κατοχή του ζευγαριού και από πού προέρχεται.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εκλεψαν δύο όπλα αστυνομικών στο Παγκράτι!

 Ρόδος: Βρέθηκαν αρχαία νομίσματα σε σπιίτι νεαρού!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share