Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κρήτη: Όλα όσα ζούσε από τον θείο του κατέγραφε σε ημερολόγιο ο 10χρονος!

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε τη Δευτέραστο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου!

16 Απριλίου 2019 11:02
Φρίκη στην Κρήτη: Όλα όσα ζούσε από τον θείο του κατέγραφε σε ημερολόγιο ο 10χρονος!

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε τη Δευτέρα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου απολογήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών.

Ο 59χρονος αρνήθηκε πεισματικά τα όσα του αποδίδονται, ωστόσο τα λεγόμενά του δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή του κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από δικαστήριο.

Ας σημειωθεί ότι στα Δικαστήρια έδωσαν χθες το “παρών” μέλη της οικογένειας του 59χρονου, τα οποία στηρίζουν ολόψυχα τον άνθρωπό τους, ισχυριζόμενοι ότι είναι αθώος.

Στο άκουσμα της απόφασης περί προφυλάκισής του η σύζυγος του 59χρονου έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε, πριν παραληφθεί τελικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέβη εσπευσμένα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Να σας θυμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες για τον 59χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικο αγόρι!

Τελικά, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 59χρονου με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στους συγγενείς τού κατηγορουμένου, οι οποίοι ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον άνθρωπό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ν.Κ.”, πάντως, επιβαρυντικά για τον 59χρονο άνδρα φέρονται να ήταν τα όσα ανέφερε γι’ αυτόν στο ημερολόγιό του ο 10χρονος ανιψιός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να είχε γράψει σε χειρόγραφα αναφορικά με τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του κατηγορουμένου.

Την περασμένη Παρασκευή, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έκαναν έφοδο στην οικία του 59χρονου, εντόπισαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες.

Κρήτη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που κατηγορούνταν για τον βιασμό του ανιψιού του!

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 59χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 10χρονο ανιψιό του.

Μάλιστα, συγγενικό του πρόσωπο κατέρρευσε στα δικαστήρια και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο 59χρονος οδηγήθηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα Δικαστήρια, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

"Δράκος της Ξάνθης": Ισόβια στον άνθρωπο που βίασε και έκαψε ζωντανή την 32χρονη Ζωή!

Ένοχος και χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ο «Δράκος της Ξάνθης», ο οποίος το 2012 βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου.

«Ούτε ο Ομέρ Βρυώνης δεν συμπεριφέρθηκε στον Αθανάσιο Διάκο όπως συμπεριφέρθηκες εσύ στη Ζωή», είπε απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο ο εισαγγελέας, θέλοντας να δώσει έμφαση στις μαρτυρικές στιγμές που έζησε η άτυχη κοπέλα στα χέρια του.

Σημειώνεται ότι ο «Δράκος της Ξάνθης» βίασε, κακοποίησε και έκαψε ζωντανή την γραφίστρια κάτω από το σπίτι της την ώρα που εκείνης επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, από νωρίς το πρωί της Τρίτης ο πατέρας και τα αδέλφια της Ζωής ήταν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής. Η μητέρα της και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να παραστεί και να αντικρίσει τον φονιά του παιδιού της.

Συντετριμμένος ο πατέρας της Ζωής πλησίασε τον «Δράκο της Ξάνθης» , έσκυψε και του είπε: «Δεν αξίζεις όχι μόνο το βλέμμα μου αλλά ούτε και το σάλιο μου».

«Είχα πιει ένα λίτρο τσίπουρο, δεν θυμάμαι τι έγινε»...

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως εκείνο το βράδυ είχε βγει να διασκεδάσει, ήπιε μόνος του ένα λίτρο τσίπουρο. Στην επιστροφή συνάντησε τη Ζωή, την πείραξε, εκείνη του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη. Από εκεί και μετά, όπως είπε, δεν θυμάται τα όσα φρικτά ακολούθησαν.

«Παίρνοντας βενζίνη από ένα μηχανάκι, την περιέλουσα με βενζίνη και της έβαλα φωτιά. Ήταν το τραγικό μου λάθος», είχε πει τον Δεκέμβριο του 2012.

Σε όλη τη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος είχε σκυμμένο το κεφάλι. Λίγο πριν την τελική ετυμηγορία το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν μία συγνώμη.

Κατηγορούμενος: «Ζητάω συγγνώμη»

Εισαγγελέας: «Δεν μπορεί μία συγγνώμη να αποζημιώσει την οικογένεια της Ζωής και να φέρει πίσω τη Ζωή».Το δικαστήριο διατήρησε στον κατηγορούμενο την αρχική ποινή των ισοβίων, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share