Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στο Βόλο: Γυναίκα ακρωτηριάστηκε όταν επιχείρησε να ανάψει κροτίδα!

Και κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου!

16 Απριλίου 2019 09:33
Σοκ στο Βόλο: Γυναίκα ακρωτηριάστηκε όταν επιχείρησε να ανάψει κροτίδα!

Ακρωτηριάστηκε μια νεαρή οπαδός προσπαθώντας να πετάξει μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Γ.Σ. Αλμυρού και κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού!

Να σας θυμίσουμε κάτι Tρομακτικό: Tερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά μετά απο σύγρκουση με συμπαίκτη του! (Video)

Η 30χρονη οπαδός των ερυθρόλευκων του Βόλου τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του δεξιού χεριού, στην προσπάθειά της να ανάψει μια κροτίδα η οποία όμως εξερράγη στα χέρια της.

Η νεαρή μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού της.

Ώστόσο συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της και θα παραμείνει κρατούμενη κατά την διάρκεια της νοσηλείας της για να οδηγηθεί έπειτα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ανατριχιαστικός τραυματισμός: Αθλήτρια διέλυσε το χέρι της!

Ένας ακόμη φρικιαστικός τραυματισμός συγκλονίζει την παγκόσμια αθλητική κοινότητα. Αυτή τη φορά έγινε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στην Άρση Βαρών, με «θύμα» τη Γαλλίδα αθλήτρια, Γκαεγ Ναγιό-Κετσάνκε.

Η γεννημένη στο Καμερούν αρσιβαρίστρια, που έχει στην κατοχή της τρία χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τραυματίστηκε σοβαρά σε μία προσπάθεια του αρασέ, με το χέρι της να γίνεται… κομμάτια, σε έναν πραγματικά σοκαριστικό τραυματισμό.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εξάρχεια: Τραυματίας ένας αστυνομικός απο τα επεισόδια!

Θεσσαλονική: Φωτιά σε αυτοκίνητο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share