Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση...

16 Απριλίου 2019 09:21
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας!

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων και άγνωστης ηλικίας.

Η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση, κάτω του μετρίου αναστήματος, με λίγα μαύρα μακριά μαλλιά, ενώ δεν έφερε ρουχισμό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης .

Θλίψη στην Πάτρα: "Έφυγε" η μικρή Μαλένα από ανακοπή καρδιάς!

Ήταν μόλις 3,5 χρονών. Το όνομά της, Μαλένα. Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου έφυγε για πάντα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το αγγελούδι αυτό «έσβησε». Μετά από εννιά ημέρες στο νοσοκομείο και έπειτα μια ξαφνική ανακοπή καρδιάς.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της ήταν χαμογελαστή. Με τον ορό στο ένα χέρι και στο άλλο τα αυτοκόλλητα που τόσο της άρεσαν.

Οι γονείς της Ρούλα και Μάνος επέστρεψαν στην Πάτρα. Αναμένουν να ολοκληρωθεί η νεκροψία προκειμένου να προγραμματιστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Η καθυστέρηση αυτή δίνει παράταση στον πόνο τους και όλοι ελπίζουν να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία. Τα λόγια τους σπαρακτικά.

«Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου», έγραψαν στο facebook.

Ναύπλιο: Κρούσμα γαστρεντερίτιδας με μαθητές!

Εντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες, Κυριακή, στο νοσοκομείο Ναυπλίου καθώς τις απογευματινές ώρες άρχισαν να καταφθάνουν μαθητές έχοντας συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας argolikeseidhseis, τα παιδιά βρέθηκε στην πόλη του Ναυπλίου στο πλαίσιο πενθήμερης εκδρομής του σχολείου τους από την Θεσσαλονίκη όταν και παρουσίασαν διαδοχικά στομαχικές διαταραχές και εμετό.

Οι δεκαεννέα από τους μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου τους παρασχέθηκαν ιατρικές φροντίδες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών που τα εξέτασαν, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ιογενής γαστρεντερίτιδα και όχι για κάποια τροφική δηλητηρίαση, καθώς οι μαθητές έφαγαν σε διαφορετικά καταστήματα της περιοχής, ενώ δεν νόσησαν όλοι οι μαθητές στο σύνολό τους.. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή την στιγμή δεν νοσηλεύεται κανένα από τα παιδιά στο νοσοκομείο Ναυπλίου ενώ οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί καθώς τα συμπτώματα ήταν σχετικά ήπια, ενώ ανάλογα περιστατικά έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας! Σε ποια σημεία δεν κουνιέται τίποτα;

Γλυφάδα: Aνατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με τα χρήματα!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share