Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υδροστρόβιλος στην Σύρο "τάραξε" τα νερά! (Video)

Απίστευτες εικόνες!

15 Απριλίου 2019 18:57
Υδροστρόβιλος στην Σύρο

Υδροστρόβιλος στην Σύρο "τάραξε" τα νερά, απίστευτες εικόνες! Ένα σπάνιο φαινόμενο παρακολούθησαν το απόγευμα της Κυριακής οι κάτοικοι και οι τουρίστες στην περιοχή του Φοίνικα στη Σύρο.

Έναν τεράστιο υδροστρόβιλο που υψωνόταν πολλά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ο υδροστρόβιλος τραβούσε το νερό της θάλασσας, δημιουργώντας αυτές τις απίστευτες εικόνες που λίγα λεπτά αργότερα «έσβησε» όταν βγήκε στη στεριά.

Να σας θυμίσουμε: Κρήτη: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στο Ελαφονήσι (video)

To εντυπωσιακό θέαμα καταγράφηκε από το κινητό ενός κατοίκου.

Οι υδροστρόβιλοι συνήθως δημιουργούνται από ρεύματα νερού διαφορετικών κατευθύνσεων, που κυρίως οφείλονται στο φαινόμενο της παλίρροιας.

Δείτε το βίντεο:

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού! Νέο κύμα κακοκαιρίας πρόκειται να "χτυπήσει" την χώρα!

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού ανακοινώθηκε και εμείς σας το παρουσιάζουμε! Νέο κύμα κακοκαιρίαςπρόκειται να "χτυπήσει" την χώρα!

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές και ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικράτεια!

Η έντονη αστάθεια και τα κατά τόπους ισχυρότατα φαινόμενα θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της Δευτέρας και θα συνεχιστούν στην ίδια ένταση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσουν, αναφέρει η ΕΜΥ σε σχετική της ανακοίνωση.

Να σας θυμίσουμε: Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπονται για σήμερα, Δευτέρα!

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής, η πόλη της Αθήνας και η Κρήτη.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ιδιαίτερα άστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός έως και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, καθώς διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρας μας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και οι τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται προγνωστικοί χάρτες βροχόπτωσης ανά ημέρα.

Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα δεν θα εντοπίζονται μόνο σε ηπειρωτικά τμήματα ως είθισται την άνοιξη, αλλά αναμένεται να επηρεάσουν και αρκετές νησιωτικές περιοχές. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας. Αυτό το έχετε δει;

Πηγή: youweekly.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share