Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: Βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου άντρα!

Τελευταία φορά επικοινώνησε με τους δικούς του στις 8 Απριλίου...

15 Απριλίου 2019 11:50
Θρίλερ στα Χανιά:  Βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου άντρα!

Ολονύχτιες ήταν οι προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό 64χρονου αγνοούμενου Πολωνού που είχε έρθει στην Κρήτη!

Οι έρευνες με 6 οχήματα και 15 υπαλλήλους από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης ξεκίνησαν χθες στις 11.00 το πρωί και συνεχίζονται, στην ευρύτερη περιοχή της Σούγιας και της Αγιάς Ρουμέλης.

Nα σας θυμίσουμε την Τραγωδία στην Τύμφη: Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός -Πέθανε τη μέρα των γενεθλίων του!

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν στην είσοδο του φαραγγιού της Τρυπητής, η σκηνή και προσωπικά του αντικείμενα, όχι όμως ο ίδιος ο τουρίστας ούτε το κινητό του τηλέφωνο.

Πρόκειται για τον Andrzej Weber που αγνοείται από την Τρίτη 9 Απριλίου από την περιοχή της Σούγιας.

Έχει ύψος 1,94 μ. και είναι 64 ετών. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα στο facebook, συγγενή του, ζητώντας βοήθεια.


Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοούμενος 64χρονος από τις 9 Απριλίου!

Ο Αντρίζ Βέμπερ, έφτασε στο Αεροδρόμιο Χανίων το Σάββατο 6 Απριλίου και κατευθύνθηκε με δημόσια συγκοινωνία, προς τα νότια του νομού για πεζοπορία.

Τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους οικείους του, βρίσκονταν στη Σούγια και είχε σκοπό να μείνει για περιήγηση μεταξύ Σούγιας και Χώρας Σφακίων. Ενδεχομένως να επιβιβάστηκε σε ferry boat με προορισμό τη Γαύδο, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου.

Να σας θυμίσουμε τον Συναγερμό στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μυστήριο με την εξαφάνιση ενός 36χρονου άνδρα!

Η κόρη του, επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα στα Σφακιά και αύριο αναμένεται να φτάσει στα Χανιά, αναζητώντας τον πατέρα της. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Πρεσβεία της Πολωνίας.

O αγνοούμενος είναι 64 ετών, έχει ύψος 1, 94, είναι αδύνατος με γκρίζα μαλλιά, γκριζοπράσινα μάτια. Φορούσε αθλητικά ρούχα και κρατούσε σακίδιο με σκηνή, υπνόσακο.

Πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντος, με ανάρτηση στο Facebook, παρακαλεί όποιον από τα Χανιά γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει δίνοντας στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του αγνοούμενου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share