Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Βέροια: Ανατινάχτηκε το τηλέφωνο στα χέρια 24χρονης!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

15 Απριλίου 2019 11:22
Θρίλερ στην Βέροια: Ανατινάχτηκε το τηλέφωνο στα χέρια 24χρονης!

Ένα κινητό τηλέφωνο (γνωστής εταιρείας) ανατινάχθηκε και έπιασε φωτιά, ενώ το χρησιμοποιούσε η 24χρονη ιδιοκτήτριά του στην Βέροια!

Όπως ανέφερε η ίδια στον ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, όταν και το κινητό φούσκωσε και κατόπιν εξερράγη. Η κοπέλα τρομαγμένη το πέταξε στο πάτωμα όπου και προκλήθηκε φωτιά στο χαλί.

Δείτε στο βίντεο πώς περιγράφει η ίδια η 24χρονη το περιστατικό:

Βέροια: Έκλεψαν από 64χρονη την κάρτα αναλήψεων μαζί με τον κωδικό!

Με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις «βούτηξαν» δύο νεαρές αλλοδαπές ένα πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μιας 64χρονης Ελληνίδας στην οποία έπιασαν κουβέντα απασχολώντας την, το μεσημέρι της 17ης Ιανουαρίου στην Βέροια. Και στάθηκαν τυχερές, καθώς είχε μέσα μια τραπεζική κάρτα μαζί με το ΡΙΝ της.

Έτσι, οι δυο γυναίκες ηλικίας 31 και 33 χρόνων χρησιμοποίησαν την κλεμμένη κάρτα για να κάνουν ανάληψη από τον λογαριασμό της άτυχης 64χρονης, βγάζοντας συνολικά χρήματα ύψους 580 ευρώ. Όμως, μετά από σχεδόν δέκα ημέρες, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και εντοπίστηκαν στην περιοχή.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 235 ευρώ που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 64χρονη. Ωστόσο, οι δυο δράστιδες δεν συνελήφθησαν αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Βέροια: Απόπειρα δολοφονίας 45χρονου! - Τον μαχαίρωσαν μέσα σε μαγαζί!

Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στη Βέροια, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 22 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι δύο άνδρες πήγαν σε κατάστημα στη Βέροια και με πιστόλι που έφερε ο 39χρονος προσπάθησε να πυροβολήσει 45χρονο θαμώνα του καταστήματος, όμως όπλο δεν εκπυρσοκρότησε.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος μαζί με τον 22χρονο, που έφερε μαχαίρι, του προκάλεσαν χτυπήματα στο κεφάλι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα δύο άτομα σε κοντινή περιοχή και να συλληφθούν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι που περιείχε ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share