Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λεωνίδιο: Νεκρός αναρριχητής από πτώση!

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 2 οχήματα της πυροσβεστικής, αστυνομία, ασθενοφόρο!

14 Απριλίου 2019 16:32
Λεωνίδιο: Νεκρός αναρριχητής από πτώση!

Ένας 40χρονος αναρριχητής, υπήκοος ΗΠΑ, έχασε τη ζωή του σήμερα λίγο πριν την 1 το μεσημέρι, μετά από πτώση, καθώς πραγματοποιούσε αναρριχητική διαδρομή στο πεδίο «Crash of the Titans» στο Λεωνίδιο.

Να σας θυμίσουμεοτι είναι η δεύτερη τραγωδία στην Τύμφη αφού Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός -Πέθανε τη μέρα των γενεθλίων του!


Στο σημείο έφτασαν άμεσα 2 οχήματα της πυροσβεστικής, αστυνομία, ασθενοφόρο καθώς και πολίτες όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο ακαριαίος θάνατος του άτυχου αναρριχητή.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Κόρινθο για νεκροψία ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Νότιας Κυνουρίας.

Σοκ στον Βόλο: 13χρονη πήδηξε από γέφυρα!

Σοκ στον Βόλο! 13χρονη πήδηξε από γέφυρα! Νέο απόπειρα αυτοκτονίας έγινε αυτήν την φορά με ένα νέο κορίτσι! Τι την ώθησε για να κάνει κάτι τέτοιο;

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία της Νέας Δημητριάδος από την απόπειρα αυτοκτονίας μιας 13χρονης κοπέλας.

Η έφηβη στην προσπάθειά της να βάλει τέρμα στη ζωή της, έπεσε από τη γέφυρα στον Περιφερειακό. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η νεαρή τσιγγάνα πήδηξε στο κενό από τη πεζογέφυρα στο Περιφερειακό και έπεσε πάνω στην αγκαλιά αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος την έπιασε στον αέρα και της έσωσε τη ζωή.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου οι ιατροί του Νοσοκομείου της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Να σας θυμίσουμε: Βόλος: Δύο παιδιά βρέθηκαν μόνα τους σε φλεγόμενο σπίτι!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share