Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Τύμφη: Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός -Πέθανε τη μέρα των γενεθλίων του!

Η σορός του βρέθηκε σε βάθος 700 μέτρων!

14 Απριλίου 2019 14:33
Τραγωδία στην Τύμφη: Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός -Πέθανε τη μέρα των γενεθλίων του!

Τραγικός είναι ο επίλογος στην επιχείρηση αναζήτησης του 39χρονου αστυνομικού που έπεσε σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου στην Τύμφη!

Ο 39χρονος εντοπίστηκε νεκρός κατά την διάρκεια των ερευνών από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και εθελοντές.

Να σας θυμίσουμε στην Κρήτη: Μυστήριο με νεκρό άντρα που εντοπίστηκε στην μέση του δρόμου!

Ο αστυνομικός, λάτρεις των βουνών και της πεζοπορίας, άφησε την τελευταία του πνοή, την ημέρα των γενεθλίων του.

Η σορός του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε σε βάθος εφτακοσίων μέτρων περίπου και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πτώσης που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Συνεχίζει να αγνοείται ο πεζοπόρος αστυνομικός και πατέρας τεσσάρων παιδιών!

Μέχρι σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου οι έρευνες από την ΕΜΑΚ και την πυροσβεστική για τον εντοπισμό του αστυνομικού που έπεσε σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου στην Κόνιτσα στα Ιωάννινα έχουν αποβεί άκαρπες!

Το πρωί της Κυριακής απογειώθηκε από το Άκτιο το ελικόπτερο που είχε αιτηθεί από χθες η Πολιτική Προστασία όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο σημείο και επέστρεψε στην βάση του.

Να σας θυμίσουμε το Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοούμενος 64χρονος από τις 9 Απριλίου!

Η χαμηλή νέφωση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή ήταν η αιτία που δεν επέτρεψε στο πλήρωμα του ελικοπτέρου να συνδράμει στην έρευνα.

Οι άντρες της ΕΜΑΚ δεμένοι με σκοινιά έφτασαν σε ένα σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του αστυνομικού χωρίς όμως να εντοπίσουν τίποτα.

Η οικογένειά του, οι φίλοι του και όλοι όσοι τον γνώριζαν ζουν ώρες αγωνίας. Ο αστυνομικός έκανε πεζοπορία με άλλους τρεις φίλους του στην περιοχή. Σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο γλίστρησε εξ αιτίας του χιονιού με αποτέλεσμα να πέσει στη χαράδρα.



 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share