Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έξαφανίστηκε 9χρονος!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

14 Απριλίου 2019 14:16
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έξαφανίστηκε 9χρονος!

Την εξαφάνιση του 9χρονου Ισού (ον) Μαρίνοβ από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, στις 14/4/2019, στις 08:00 γνωστοποιεί με ανακοίνωση του, το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Να σας θυμίσουμε το Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοούμενος 64χρονος από τις 9 Απριλίου!


Ο ανήλικος έχει ύψος 1,32cm, 45kg, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, γκρι ζακέτα και γαλάζια αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μυστήριο με την εξαφάνιση ενός 36χρονου άνδρα!

Θρίλερ με την εξαφάνιση ενός νέου άνδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πρόκειται για τον Λαέρτη Μπεγιάϊ 36 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος αγνοείται από τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Απριλίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως ισχυρίζεται ένας φίλος του, ήταν μαζί μέχρι τη μία και μισή τα ξημερώματα και έτρωγαν σε ένα σουβλατζίδικο.

Μετά ο φίλος του έφυγε και του είπε πως θα επέστρεφε στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια μόνος του και περπατώντας, όμως για άγνωστο λόγο δεν έφτασε ποτέ.

Η τελευταία φορά που τον είδαν οι δικοί του ήταν στις 11 το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, όταν ο Λαέρτης είπε στον πατέρα του πως θα βγει έξω για έναν περίπατο.

Έχει ύψος 1,75 μ. και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, αθλητικά μαύρα παπούτσια με ένα πορτοκαλί σήμα και φόρμα χρώματος γκρι.

Οι γονείς του παρακαλούν όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνισή του να ενημερώσει την εκπομπή ή τις Αρχές.

Πηγή: anikolouli.gr

Θρίλερ δίχως τέλος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μητέρας στη Λάρισα!

Πλοκή και νέες ανατροπές στην υπόθεση εξαφάνισης της μητέρας στη Λάρισα, που εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα, όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της στο Alpha, Φως στο Τούνελ!

Το «Τούνελ» έφερε στο φως σημαντικές λεπτομέρειες για τις κινήσεις της Βάσως Κουκουνασούλη- Σιλεβίστα, που χάθηκε μυστηριωδώς την Κυριακή της Αποκριάς από το πατρικό της σπίτι στη γειτονιά του Πέρα Μαχαλά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share