Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνοείται άνδρας που έπεσε σε χαράδρα στην Κόνιτσα!

Συναγερμός στην περιοχή!

13 Απριλίου 2019 17:15
Αγνοείται άνδρας που έπεσε σε χαράδρα στην Κόνιτσα!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κόνιτσα αφού αγνοείται άνδρας που έπεσε σε χαράδρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, αγνοείται άνδρας στην περιοχή κοντά στην Δρακόλιμνη, όπου βρίσκονταν εκεί για πεζοπορία.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο άνδρας φαίνεται να παραπάτησε και έπεσε σε χαράδρα.

Αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του. Πρόκειται για έναν εν ενεργεία αστυνομικό που υπηρετεί στην Α.Δ. Πρέβεζας.

Στην περιοχή μεταβαίνει η ΕΜΑΚ καθώς και η ΛΕΚ Πρέβεζας για τον εντοπισμό του.

Να σας θυμίσουμε: Τραγικό περιστατικό στην Κόνιτσα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ανήλικους πρόσφυγες! - Τουλάχιστον ένας τραυματίας!

Σοκ στα Καμένα Βούρλα: Άντρας κρεμάστηκε σε πάρκο!

Μπροστά σε μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι περαστικοί από το δημοτικό πάρκο των Καμένων Βούρλωνστα «Φαλαρέικα» το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 60χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του κρεμασμένος από δέντρο.

Πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, πατέρα δύο παιδιών, που αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, ενώ είχε μείνει και άνεργος.

Nα σας θυμίσουμε το Σοκ στη Χίο: Εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία του νησιού!

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι με τον ίδιο τρόπο είχε βάλει τέλος στη ζωή του και ο πατέρας του πριν πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες των συγχωριανών του ο 60χρονος είχε πάρει το λεωφορείο την προηγούμενη μέρα το απόγευμα με προορισμό τα Καμένα Βούρλα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι είχε στο μυαλό του να κάνει.

Καμένα Βούρλα: 42χρονος οδηγούσε μεθυσμένος και με στρατιωτικό μαχαίρι!

Ξινή βγήκε η απογευματινή διασκέδαση σε έναν 42χρονο Έλληνα που κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, καθώς τα επικίνδυνα «οχτάρια» που έκανε υποχρέωσαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να τον σταματήσουν για αλκοτέστ, το οποίο αποκάλυψε και άλλα.

Ο έλεγχος απέδειξε ότι ο 42χρονος οδηγός τα είχε «τσούξει» για τα καλά, όμως κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου το οποίο κατέσχεσαν. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχεδόν για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και προέκυψε πως είχε στην κατοχή του μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βόλος: Εκβίαζε μαθήτριες του να του στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες!

Ξάνθη: Η καταδίωξη που κατέληξε σε..τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share