Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Η καταδίωξη που κατέληξε σε..τροχαίο!

Τι συνέβη;

13 Απριλίου 2019 16:21
Ξάνθη: Η καταδίωξη που κατέληξε σε..τροχαίο!

Η καταδίωξη που κατέληξε σε..τροχαίο στην Ξάνθη! Πάνω στον οδηγό βρέθηκαν δυο πιστόλια, 16 φυσίγγια και μια κουκούλα full face!

Σε τροχαίο ατύχημα κατέληξε η καταδίωξη μιας κλεμμένης μοτοσικλέτας στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης, καθώς ο οδηγός της που αγνόησε το σήμα να σταματήσει για έλεγχο τράκαρε με ένα αυτοκίνητο και συνελήφθη τραυματισμένος, αλλά και οπλισμένος μέχρι τα... δόντια!

Όλα ξεκίνησαν στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση της κλοπής μιας μοτοσικλέτας που είχε αρπάξει άγνωστος από την Ξάνθη την περασμένη Τρίτη. Οι άνδρες της Τροχαίας την εντόπισαν να κινείται στην εθνική έξω από την περιοχή Πετροχώρι, αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και μπήκε στην πόλη της Ξάνθης. Όμως, συγκρούστηκε με ένα επερχόμενο αυτοκίνητο, η μηχανή ανατράπηκε και ο 38χρονος Έλληνας τραυματίστηκε. Να σας θυμίσουμε: Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και απαίτη σε αναπηρικό καροτσάκι!

Παρ' όλα αυτά, προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά εγκλωβίστηκε από αστυνομικούς, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν δυο πιστόλια, 16 φυσίγγια και μια κουκούλα full face! Τα όπλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να αποδειχθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή άλλες παρανομίες, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Μόλις η κατάστασή του το επιτρέψει, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να σας θυμίσουμε ακόμα: Τροχαίο στην παραλιακή: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό που μετέφερε σκάφος!

Ξάνθη: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι μέσα στο ταξί!

Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα οδηγός ταξί στην Ξάνθη,στην περιοχή του οικισμού του Δροσερού. Η άτυχη οδηγός παρέλαβε έναν 36χρονο πελάτη ο οποίος της ζήτησε να τον μεταφέρει στον οικισμό του Δροσερού.

Κατά την άφιξη τους στην είσοδο του οικισμού και λίγο πριν την αποβίβαση του, ο 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σας θυμίσουμε ένα Σοκαριστικό έγκλημα με 21χρονη φοιτήτρια! - Μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το δράστη στο Δροσερό και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share