Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Πήλιο: Η εικόνα στην παραλία πάγωσε τους πάντες! (photo)

Φρίκη!

12 Απριλίου 2019 10:25
Σοκ στο Πήλιο: Η εικόνα στην παραλία πάγωσε τους πάντες! (photo)

Τι ξεβράστηκε σε παραλία του Πηλίου και πάγωσε όλους τους περαστικούς! Η εικόνα που σοκάρει και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ένα νεκρό δελφίνι που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην ακτή των Ποτιστικών στην Αργαλαστή του Δήμου Νοτίου Πηλίου εντόπισαν σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής.

Ένα δελφίνι που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην ακτή των Ποτιστικών, στην περιοχή Αργαλαστή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εντόπισαν σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής. Το συμπαθές θηλαστικό βρισκόταν στην αμμουδιά, και σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περισυλλογή και υγειονομική ταφή του.

Άγνωστο παραμένει αν το δελφίνι χτυπήθηκε ή αν ήταν άλλη η αιτία που οδήγησε στο θάνατό του, ή αν πρόκειται για ένα ακόμη από τα δελφίνια που ξεβράζονται νεκρά τις τελευταίες εβδομάδες σε ακτές νησιών του Αιγαίου, κατά την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».

Σύμφωνα με το taxydromos.gr οι έρευνες έχουν καταδείξει ότι η χρήση σόναρ προκαλεί έντονη υποβρύχια ηχορύπανση, με καταστροφικές συνέπειες στο θαλάσσιο οικοσύστημα και κυρίως στα θαλάσσια θηλαστικά. Το γεγονός ότι τα νεκρά δελφίνια δεν έχουν εμφανή ίχνη τραυματισμού, έχει προκαλέσει ανησυχία, ενώ τα ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής παραμένουν αναπάντητα…

Πήλιο: Ο καβγάς της τραγουδίστριας με τον σύντροφό της και η πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Πήλιο!

Νεαρό ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια έντονου καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφος της βρέθηκαν στο Πήλιο για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Τα ξημερώματα, γύρισαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκεί όμως, ο άνδρας ανακάλυψε στο κινητό της αγαπημένης τους κάποια μηνύματα που δεν του άρεσαν καθόλου και ξέσπασε μεταξύ τους έντονος καβγάς.

Η τραγουδίστρια τότε πήδηξε από το μπαλκόνι ενώ την ακολούθησε και ο σύντροφος της!

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ υπέγραψαν και έφυγαν με δική τους ευθύνη. Η τραγουδίστρια έχει ορισμένες εκδορές οι οποίες προκλήθηκαν από την πτώση ενώ ο άνδρας κάταγμα στο πόδι.

Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση και οι ίδιοι υποστήριξαν πως η τραγουδίστρια απολάμβανε την θέα από το μπαλκόνι και έπεσε κατά λάθος ενώ ο σύντροφος της έπεσε στην προσπάθεια του να την κρατήσει.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share