Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Aδιανόητο στη Μεσσηνία: Την σκότωσε επειδή δεν της έδινε τσιγάρα!

"Πίστευα πως είχε λιποθυμήσει αλλά δυστυχώς είχε πεθάνει"

12 Απριλίου 2019 09:51
Aδιανόητο στη Μεσσηνία: Την σκότωσε επειδή δεν της έδινε τσιγάρα!

Η άτυχη ηλικιωμένη στη Μεσσηνία έχασε τη ζωή της, όταν η 57χρονη την έσπρωξε και έπεσε προς τα πίσω, χτυπώντας το κεφάλι της και σπάζοντας τον αυχένα της.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας την είχε κρίνει πρωτόδικα ένοχη για θανατηφόρα σωματική βλάβη και την είχε καταδικάσει σε κάθειρξη 7 ετών, χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 28 Μαΐου 2013. Η 57χρονη ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια στο χωριό, προσπαθώντας να φτιάξει τη ζωή της, καθώς είχε προβλήματα με χρήση ναρκωτικών.

Εκείνο το απόγευμα, πήγε στο καφενείο που διατηρούσε η ηλικιωμένη και της ζήτησε τσιγάρα. Η 80χρονη αρνήθηκε να της δώσει και οι δύο γυναίκες άρχισαν να λογομαχούν.

Η ηλικιωμένη συνέχισε να αρνείται να της δώσει τσιγάρα και έκανε κίνηση να σηκώσει ένα ραβδάκι που κρατούσε στα χέρια. Η 57χρονη νόμισε ότι θα τη χτυπήσει και την έσπρωξε.

Να σας θυμίσουμε στην Bρετανία: 15 χρόνια φυλακή στη γυναίκα που έσφαξε τον σύζυγό της σε μία «νύχτα μάχης»!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 80χρονη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει προς τα πίσω, ανάμεσα σε έναν πάγκο και σε κιβώτια με μπουκάλια μπύρας. Μαζί έχασε την ισορροπία της και η 57χρονη, που έπεσε πάνω της.

Μαζί με άλλον έναν ηλικιωμένο, θαμώνα του καφενείου, τη σήκωσαν, την έβαλαν σε μια καρέκλα και μετά η 57χρονη έφυγε για να πάει στα πρόβατα που είχε. Όταν επέστρεψε έπειτα από 1,5 ώρα για να δει πώς είναι η ηλικιωμένη, πληροφορήθηκε ότι είχε πεθάνει.


Η 57χρονη ισχυρίστηκε ότι η 80χρονη επιχείρησε να την χτυπήσει με μια μαγκούρα και αυτή ενστικτωδώς έπιασε την άκρη της μαγκούρας και την έσπρωξε. Έτσι έχασε την ισορροπία της η ηλικιωμένη και έπεσε στο πάτωμα.

Από πάνω της έπεσε κι αυτή, καθώς ήταν πολύ αδύνατη και έχασε την ισορροπία της. Είπε ότι μαζί με τον άλλον πελάτη την έβαλαν στην καρέκλα, αλλά πίστευε ότι έχει λιποθυμήσει και όχι ότι έχει πεθάνει. Αυτό το έμαθε, όταν επέστρεψε στο καφενείο αργότερα και τη συνέλαβαν. Είπε πως δεν είχε καμία πρόθεση να συμβεί αυτό και πως ήταν μια άτυχη στιγμή.

"Δράκος της Ξάνθης": Ισόβια στον άνθρωπο που βίασε και έκαψε ζωντανή την 32χρονη Ζωή!

Ένοχος και χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ο «Δράκος της Ξάνθης», ο οποίος το 2012 βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου.

«Ούτε ο Ομέρ Βρυώνης δεν συμπεριφέρθηκε στον Αθανάσιο Διάκο όπως συμπεριφέρθηκες εσύ στη Ζωή», είπε απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο ο εισαγγελέας, θέλοντας να δώσει έμφαση στις μαρτυρικές στιγμές που έζησε η άτυχη κοπέλα στα χέρια του.

Σημειώνεται ότι ο «Δράκος της Ξάνθης» βίασε, κακοποίησε και έκαψε ζωντανή την γραφίστρια κάτω από το σπίτι της την ώρα που εκείνης επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, από νωρίς το πρωί της Τρίτης ο πατέρας και τα αδέλφια της Ζωής ήταν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής. Η μητέρα της και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να παραστεί και να αντικρίσει τον φονιά του παιδιού της.

Συντετριμμένος ο πατέρας της Ζωής πλησίασε τον «Δράκο της Ξάνθης» , έσκυψε και του είπε: «Δεν αξίζεις όχι μόνο το βλέμμα μου αλλά ούτε και το σάλιο μου».

«Είχα πιει ένα λίτρο τσίπουρο, δεν θυμάμαι τι έγινε»...

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως εκείνο το βράδυ είχε βγει να διασκεδάσει, ήπιε μόνος του ένα λίτρο τσίπουρο. Στην επιστροφή συνάντησε τη Ζωή, την πείραξε, εκείνη του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη. Από εκεί και μετά, όπως είπε, δεν θυμάται τα όσα φρικτά ακολούθησαν.

«Παίρνοντας βενζίνη από ένα μηχανάκι, την περιέλουσα με βενζίνη και της έβαλα φωτιά. Ήταν το τραγικό μου λάθος», είχε πει τον Δεκέμβριο του 2012.

Σε όλη τη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος είχε σκυμμένο το κεφάλι. Λίγο πριν την τελική ετυμηγορία το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν μία συγνώμη.

Κατηγορούμενος: «Ζητάω συγγνώμη»

Εισαγγελέας: «Δεν μπορεί μία συγγνώμη να αποζημιώσει την οικογένεια της Ζωής και να φέρει πίσω τη Ζωή».Το δικαστήριο διατήρησε στον κατηγορούμενο την αρχική ποινή των ισοβίων, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share