Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aπίστευτο στην Κομοτηνή: Υποψήφιος δήμαρχος Casa de Papel!

Φανερά επηρεασμένος από την τηλεοπτική σειρά Casa de Papel του Netlix!

12 Απριλίου 2019 09:36
Aπίστευτο στην Κομοτηνή: Υποψήφιος δήμαρχος Casa de Papel!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτακος» στην Κομοτηνή, Κώστας Καραϊσκος, προφανώς θαυμαστής του «Καθηγητή» ή του «Μπερλίν» ή κάποιου άλλου εκ των πρωταγωνιστών του Casa de Papel, «μπήκε» στην γνωστή κόκκινη φόρμα και φωτογραφήθηκε για τους διαφημιστικούς σκοπούς της παράταξής του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως ο υποψήφιος δήμαρχος έχει βάλει στο μάτι το δημαρχείο της πόλης και θέλει να το «κλέψει».

Nα σας θυμίσουμε να Δείτε με ποιον ηθοποιό ζει τον έρωτά της η αγαπημένη ηθοποιός του ''La Casa De Papel''

Ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού πάντως δεν έβαλε ποτέ τη στολή των πρωταγωνιστών του Casa de Papel, απλώς έκανε photoshop το κεφάλι σε φωτογραφία της δημοφιλούς σειράς και δημιούργησε το διαφημιστικό του για τις εκλογές 2019.

Τα σχόλια πάντως στην τοπική κοινωνία για την επιλογή αυτού του διαφημιστικού δίνουν και παίρνουν!

La casa de papel: H σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους επιστρέφει τον Ιούλιο!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο τρίτος κύκλος της πιο αγαπημένης σειράς La casa de papel θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην… καρδιά του καλοκαιριού. Στις 19 Ιουλίου.


Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία περιέχει και λίγες νέες σκηνές.

Δείτε με ποιον ηθοποιό ζει τον έρωτά της η αγαπημένη ηθοποιός του ''La Casa De Papel''


H γνωστή σε όλους με το όνομα ''Τόκιο'' είναι ερωτευμένη!

Ερωτική απόδραση για την ηθοποιό
«Γεια σου Χονγκ Κονγκ!». Με αυτά τα λόγια η Úrsula Corberó, η Τόκιο του La Casa de Papel, αποκάλυψε ποιος ήταν ο προορισμός του τελευταίου της ταξιδιού. Εκεί όμως δεν ήταν μονή, αλλά με τον σύντροφό της ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός. Πρόκειται για τον Chino Darín, ο οποίος έχει παίξει στην ταινία του Netflix «Μία Νύχτα, 12 Χρόνια». Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν ισπανικά περιοδικά βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς πολύ ερωτευμένους να ποζάρουν στο Χονγκ Κονγκ.
Η ηθοποιός ανέβασε στα Instagram Stories της πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της και μάλιστα σε μία τη βλέπουμε να φιλιέται με τον Darín. Είναι δε τόσα τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν που έβαλε και καρδούλες πάνω στη φωτογραφία, γράφοντας της λέξη Love.
tokio
Στο Χονγκ Κονγκ πέταξε μέσω Ντουμπάι από όπου επίσης ανέβασε διάφορα βίντεο με τον αγαπημένο της, το ένα μάλιστα πάνω στο αυτοκινητάκι που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό και ζουν έναν πολύ έντονο έρωτα. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι είναι και οι δύο πολυάσχολοι, πάντα ξεκλέβουν χρόνο για να βρεθούν μαζί. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε εντάσσεται και η απόδραση στο Χονγκ Κονγκ

Ο Chino Darín έχει γεννηθεί στις 14 Ιανουαρίου του 1989 στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, αλλά πλέον ζει στη Μαδρίτη. Με την Úrsula γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας La embajada το 2016.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share