Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Άντρας βρέθηκε κρεμασμένος μετά από ένα μήνα!

Απίστευτο...

11 Απριλίου 2019 14:35
Ναύπλιο: Άντρας βρέθηκε κρεμασμένος μετά από ένα μήνα!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο την Τρίτη 9 Απριλίου το βράδυ όταν ειδοποιήθηκαν από περιοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία. Υπόθεση που μας θυμίζει ένα παρόμοιο περιστατικό στην Λάρισα.

Οι περίοικοι είχαν αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες την δυσοσμία η οποία έγινε αφόρητη το τελευταίο διάστημα και έτσι ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στην οικία.

Άνδρες της αστυνομίας από το τμήμα ασφαλείας με μάσκες εισήλθαν στο σπίτι όπου διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του βρισκόταν απαγχονισμένος ένας άνδρας.

Μετά από ερευνά διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αλλοδαπό περίπου 60 χρονών ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής και που το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που τον απασχολούσαν και πιθανόν να ηταν η αιτία που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος βρισκόταν απαγχονισμένος περίπου 30 ημέρες χωρίς κάποιος να τον αναζητήσει.

Την σορό του 60χρονου παρέλαβε γραφείο κηδειών.

Ναύπλιο: Άντρας λεηλατούσε πάνω από 7 εκκλησες και κοιμητήρια!

Είχε ξηλώσει ακόμη και τα χερούλια ή τα καντήλια από τους τάφους
Την άκρη του νήματος στις απανωτές λεηλασίες εκκλησιών και μνημάτων στα κοιμητήρια του Ναυπλίου και των χωριών του Δήμου Ναυπλιέων βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν ως δράστη επτά περιπτώσεων έναν 40χρονο Έλληνα στην κατοχή του οποίου βρήκαν πλήθος μεταλλικά αντικείμενα.

Μετά τις αλλεπάλληλες εισβολές κατά τις οποίες «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων είχαν ξηλώσει ακόμη και τα χερούλια ή τα καντήλια από τους τάφους, οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία που τους οδήγησαν στην κατοικία του 40χρονου στο Ναύπλιο. Εκεί, βρήκαν 82 μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 6.500 ευρώ, που είχαν κλαπεί από επτά εκκλησίες και νεκροταφεία στο διάστημα από τις 5 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τετάρτη!

Ο 40χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η έρευνα των αστυνομικών, όμως, συνεχίζεται εξιχνίαση και άλλων κλοπών. Υπενθυμίζεται ότι τελευταία άγνωστοι είχαν βεβηλώσει τα μνήματα στο κοιμητήριο Λευκακίων προκαλώντας σημαντικές ζημιές στους τάφους, ενώ έχουν εισβάλει πρόσφατα στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή Κουτσοπόδι και σε αυτό του χωριού Αγία Τριάδα κοντά στο Ναύπλιο.

Αργολίδα: Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκες για κλοπές και απάτη!

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα, που υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, το απόγευμα της Τρίτης.

Έτσι, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Καλαμάτας και για απάτη με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σάμης στην Κεφαλληνία.

Στην Κοζάνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 57χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάουσας για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Στην περιοχή της Άρτας, αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων συνέλαβαν μία 50χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αχαΐας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ.

Απίστευτη τραγωδία στην Αργολίδα: 17χρονος βρέθηκε νεκρός σε μαντρί!

Απαγχονισμένο βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (21/1) ένα νεαρό παιδί 17 χρονών -άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων- στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή έξω από το χωριό, από οικείους του.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα σε αυτή του την πράξη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share